Nesze!szer

Másnaposak kérték!

2010. december 10.

 
 
Szolid kis vállalati buliban csapattad az éjjel? Nálatok is úgy kezdődik a céges karácsony, hogy a könyvelés dolgozói már délután hatkor vonatkoznak Bunyós Pityu slágereire? Igen, akkor neked is nehéz volt az éjszakád és itt a másnap! Tudom, paradicsomlé, meg szauna, de hát ugye dolog van. A hajad meg olyan, mintha egész éjjel egy hamutálba dörgölted volna a tincseidet. De rohanni kell, nincs idő mosásra balzsamozásra, mert jajjj, de elkésünk! Ezért mi most jól teszteltünk  három terméket, amellyel felüdítheted tollaidat a buli után, hogy ne fulladj meg a saját hajad illatától.
Először a drogériákat forgattuk fel, ahol két száraz sampont is leltünk, egyet 499 forintért – Stella, a másikat 999 forintért – Frotte.
Az elsőt bele kell szórni az ember hajába. Ez nagyon mókás. Kicsit olyan, mintha vissza szeretnéd pótolni a korpát a fejedbe. Cseppet undormány, de szükség esetén megteszi. A másik alany spray változatú, hát ez már sokkal jobban tetszett. Igaz, azt észleltük, ha nem tartjuk megfelelő távolságba a flakont, akkor kedvesen őszre változtatja tincseinket. De illatra és hasznosságra is teljesen jó volt, gyakorlatilag mintha két perc alatt megejtettünk volna egy hajmosást. A harmadik alanyunk pedig a Tigi After party ultrakönnyű kréme, 5190 forintért. Mint a neve is mutatja, itt bizony szakirányú készítménnyel állunk szemben. Ez a cucc valami mesés. Fogtunk egy kicsit, kinyomtuk, rákentük és már semlegesítette is az előző éjszaka emlékeit. Ez tényleg durván jó, minden party arc házi patikájába ajánljuk, jó befektetés. Egyet viszont ez sem tud. A fejfájást elmulasztani…

 
 
Nesze!P

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr502506390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

digitman 2010.12.10. 18:37:15

@Pretorians:

úgy alakult, hogy a harmadik is Te vagy!!!! ez a világ nagy csodája... nem a damu...

2010.12.10. 19:03:45

inkább kend be ondókrémbalzsammal
süti beállítások módosítása