Nesze!szer

Asztrológia iránytű nemcsak fanatikusoknak

2010. november 21.
 
Beauty horoszkóp
2010. november 22 – 2010. november 28.
Május elseje van? Ja, hogy nem? Pedig munkás hétnek nézünk elébe, de azért lesz szerelem is. Te melyik fronton harcolsz ezekben a napokban?
Most megtudhatod! 
 
 
 
 
Kos
Március 21 – Április 20.
Összekuszálódhatnak a dolgok, és azt érzed, hogy mindenki összefogott pusztán azért, hogy téged bosszantsanak. Ez azonban végtelenül felhergel téged, tehát simán előfordulhat, hogy a napot otthon veszekedéssel kezded, a munkahelyeden erre még rágyúrsz, tökéletesíted, majd hazaérve mindezt megfejeled egy kis háborúval. És olyan ez, mint a mókuskerék, amiből nem találod a kiutat képtelen vagy józanul végiggondolni mindent. Józanul? Miről is beszélek, kedves Kos, hiszen ezt a szót te csak a szótárból ismered.
Javasolnám, hogy szabadidődben sportolj, leginkább valami küzdősport tenne veled jót, de bármi megteszi, ami felemészti az energiáidat. A mozgás mellett pedig keress nyugtató megoldásokat is, masszázst például. És bízz abban, hogy ennek a hétnek is vége lesz egyszer.
 
Bika
Április 21 – Május 20.
Ez egy olyan hét, amikor te is könnyen félreérthetsz bármit, amely mély sértődöttségbe sodor, az pedig magányba, mert inkább elkerülnek majd, minthogy a társaságodat keresnék. Javaslat: maradj nyugton! Ne gondolj bele helyzetekbe, mondatokba többet, mint amennyi bennük van. Ha kétségeid támadnak, inkább kérdezz, beszéld meg az érintettekkel. Oké, én tényleg beszélgetésre célzok és nem mások falhoz állításához. Mert azt kapod, amit adsz.
Szabadidődben engedd el magad, tedd azt, amihez kedved támad. Vond be barátaidat, kedvesedet, találjatok könnyed elfoglaltságot magatoknak. A közelgő ünnepek miatt már most járd a boltokat, hiszen szereted megnézni, mire mennyit adsz ki: minél jobbat, minél alacsonyabb áron.
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Ha leültetnek egy asztalhoz, és megmondják, hogy mit és hogyan tegyél, azt te sose élvezed, mert azt érzed, korlátoznak szárnyalásodban, leárnyékolják térerődet, amivel az információkat áramoltatni tudod. Nos, barátkozz meg a gondolattal, hogy most az apró részletekkel kell foglalkoznod. Habár ez nem az erősséged, érdemes megfelelned az elvárásoknak, mert hosszú távon kamatoztatni tudod majd a most asztalra letett teljesítményedet.
Mindezzel együtt romantikus hangulatban vagy, vonz tehát minden, ami ezt kifejezésre juttatja. Engedd szabadjára a fantáziádat  öltözködésben és a szabadidő eltöltésében egyaránt.
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Ez az időszak hangsúlyozottan az emberi kapcsolatokról szól. A munkahelyeden a társaságodat keresik és a tanácsaidat kérik, olyan, mintha mások nem igazodnának el a teendők sűrűjében és szívesen passzolják le neked a döntéshozatal felelősségét. Ez benned ugyanazt az érzést kelti, mint amikor a szeretteidről gondoskodsz, ezért azért élvezed ezt a pozíciót. A privát szférában is érezhető ez a dongás és a késztetés, ami szinglik esetén a főnyereményt is jelentheti, de a párkapcsolatban élőket sem kerüli el a szenvedély. Újra beleszeretni abba, akivel élsz - nagyon jó dolog!  
Bátran öltözködsz, jól fejezed ki a benned lévő, kifelé áradó energiákat. Ehhez olyan mozgásformát válassz most, ami ezt erősíti. Rúdtánc? Hastánc? Mit szólsz?
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
Továbbra is dolgosan telnek a napjaid, azt ébresztve benned, hogy nélküled a Föld se forog. Mindennel rendelekezel is, ami ehhez a zsonglőrködéshez szükséges, és az egész kártyavár csakis egyetlen ponton inoghat meg: ha szervezés nélkül hagyod a teendőket. Ne ess abba a hibába, hogy szerinted mindig mindenre jut idő, és mindig mindent akkor kell elvégezni, amikor alkalmat találsz rá. Oszd be az idődet, mert ezzel energiát is spórolhatsz magadnak estére, amikor szívesen gyújtasz gyertyát és adod át magad a testi örömöknek – minden tekintetben. 
Szívesen adod meg a módját mindennek és juttatod kifejezésre, hogy a hozzád közelállók mennyire fontosak. Ezt többször ajándékozással fejezed ki, márpedig néhány hét múlva itt a karácsony, indulj hát útnak, hogy mindenkinek be tudd szerezni azt, amivel szeretnéd meglepni. Erre a hétvége kiváló alkalom!
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
Kicsit fellélegezhetsz, eltávolodhatsz a munkaasztaltól. Csacsogj, beszélgess, kérdezz, válaszolj – magyarán vegyél részt az irodai társadalmi életben. Ha valakivel félreértésed van, és mostanában nem vetted rá magad arra, hogy ezt tisztázzátok, akkor itt az idő! Hívd el kávézni, hogy a nézeteltéréseket ne cipeljétek tovább. Légy megértő és fogadd el, hogy egy adott szituációt több szemszögből is látni lehet, hát még átélni, és az eltérő perspektívák sajátossága, hogy mindegyik igazi. Tartsd tiszteletben ezt a különbözőséget!
Habár te mindig képes vagy egy nagytakarítást véghez vinni, egy év végi mindenre kiterjedő, alapos rendrakásra jobb alkalmat nem találhatsz. Ez persze ne a benned lévő feszültség kompenzálása legyen, tehát bármilyen gond merül is fel, azt ne a szőnyeg alá söpörd, hanem légy oly bátor, hogy szembenézel vele.
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
Folytatódik az a tendencia, hogy elhalmoznak munkával, felkérésekkel, és ezekhez a legjobb formádat várják tőled. Lehet, hogy a frontok miatt, de most nehezebben koncentrálsz, könnyen elfáradsz. Add meg tehát testednek és lelkednek, ami jár neki, ez pedig a pihenés és a kikapcsolódás. Ez azért is fontos, mert ez a hajtás év végéig megmarad, és folytonos utántöltést kíván a “lőtárad”.
Egészen különös, hogy a benned néha meglévő nyúzottság nem látszik a külsődön. Te persze ösztönösen jól választasz ruhát magadnak reggelente, és sokszor van úgy, hogy egy zsákban is remekül festenél. A külsődre kapott bókok néhány nehéz pillanatban segíteni fognak majd, vágd hát őket zsebre!   
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
Nem szeretem ismételni magam, de rád még mindig azok az erők hatnak, amelyek az elmúlt hetekben is. Sok teendő, sok megválaszolandó kérdés, számos eligazításra váró kolléga, 3 telefonhívás egyszerre, miközben 2 helyen kellene lenned egy időben. Erős vagy, de érzékeny is, tehát már most látom, hogy ebből nagy kimerülés lesz. Persze ne idézzünk meg semmit, élvezd hát ki azt, hogy nemes egyszerűséggel nélkülözhetetlennek tartanak. Lesz olyan, amikor az összes felelősséget legszívesebben leráznád magadról, de esélyed sem lesz, mert most minden út hozzád vezet.
Ha időd engedi, akkor menj víz közelébe, ahol harmonizálhatod magad és energiával töltődhetsz fel. Bármilyen vízes tevékenység jó lesz: úszás, vizi aerobic, szauna (nem az infrára gondoltam), vagy ha ez nem megengedhető, akkor fogj egy könyvet vagy magazint, és feküdj be otthon a kádba.
 
Nyilas
November 22 – December 21.
Társadra, barátaidra nem sok idő jut. Annyira elkapott a gépszíj, hogy akkor is a munkádat tervezed és a megbeszéléseket szervezed a fejedben, amikor mást is tehetnél. De megértem, mert hónapok teltek el úgy, hogy nehézkesen haladt minden, már ha haladt. Most viszont kicsit hamarabb felcsattanhatsz, apróságokon is képes vagy kiborulni, és lesznek pillanatok, amikor a rád annyira jellemző nagylelkűség cserbenhagy. Ilyenkor vonulj félre, vegyél néhány mély lélegzetet és zabolázd meg a benned pattogó ördögöt, nehogy tönkretedd azt, amin mostanában ügyködsz.
Hát igen, rajtad kívül is léteznek emberek. Gondolok itt a neked valóban fontos szeretteidre. Ha már nem tudsz velük sok időt eltölteni, azt a keveset ne pazarold arra, hogy megmondod, kinek mit kell tennie. Felnőttek ők is, hagyj nekik teret és döntési szabadságot. Nem biztos, hogy épp egy olyan karmesterre van szükségük, mint te.
 
Bak
December 22 – Január 20.
Egy frusztrált workaholicnak írok éppen, aki persze mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a környezete számára ne jöjjön le. Hiszen az érzelmi megnyilvánulás nagy falat tud lenni a számodra. Pedig az a helyzet, hogy a fejedre nőttek, és ezt azzal sikerült elérned, hogy hagytad őket. Ha nem jelzed valahogy, hogy másoknak is helyük van a munka frontján, egyszemélyes “háború” ugyanis nincs, akkor addig öntik rád a feladatokat, amíg az el nem lep. Ennek meg az a következménye, hogy aggaszt, vajon képes vagy-e kiásni magad a halom alól és minőségi munkát a főnököd asztalára tenni. Vegyél erőt magadon, és ne vállalj el mindent.
Munka után szigorúan csakis magaddal foglalkozhatsz! Teheted ezt társaságban vagy valóban egyedül, de kérlek törődj magaddal. Kell a kényeztetés, a szórakozás, a semmittevés, ez utóbbit néha különösen gyakorolnod kellene, még akkor is, ha nem érted a szó valódi értelmét.
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
A heti életindulód minden bizonnyal az I want to break free lesz a Queentől. Ó, ne haragudj, igazán nem akarom megmondani, hogy mi legyen a dalod! Egy lázadó vagy, aki “csakazértis” az ellenkező irányba megy, még akkor is, amikor ezzel a vesztébe rohan. Ehhez viszont találni fogsz magad köré embereket, és valójában mindannyian úgy fogjátok érezni, hogy ez egy jó móka, bármi is legyen az ára. Ezen szárnypróbálgatásokat ne az irodában tedd meg, mert károkat tehetsz a magad és mások munkájában és megítélésében. Szabadidőben viszont engedd ki a féket és hajrá, bele az ismeretlenbe!
A lázadás a ruházkodásodban is látható lesz. Képes lennél akár bohócnak is felöltözni, csak lássák, hogy te más vagy, mersz más lenni, mint az átlag. Azt gondolom, hogy ezt is bizonyos keretek közé lehet terelni, de ez nem az a hét, amikor ezzel kapcsolatban tanácsod adnék, hiszen úgyis a fejed után mész.  
 
Halak
Február 20 – Március 20.
Ezen a héten nálad is javasolt a határidőnapló használata. Egyrészt azért, hogy ütemezni tudd magadat és a feladatokat, másrészt azért, hogy el ne felejts valamit elvégezni. Tennivaló lesz bőven. Úszkálsz, mint hal a vízben, mert alapvetően olyan feladatokkal találnak meg, amelyeket szívesen végzel. Ezekhez empátia, kreativitás szükségeltetik, de te ezek birtokában vagy, és ha ezt valaki eddig nem tudta volna rólad, akkor most bizony közhírré tétetik… Egy-egy projektbe annyira beleásod magad, hogy nem veszed észre, egyébként csapatmunka folyik. Semmi különöset nem kell tenned, csak pillants fel néha és nézz szét, ki van lemaradva hozzád képest. Jó, ha egyszerre értek célba, hiszen egy ügyért dolgoztok.
A hévet és a buzgómócsingságot viszed magaddal a baráti társaságba és otthonod négy fala közé is. Itt is csak annyi türelem kell, amennyivel a másik azt érezheti, beleszólhat a programok alakításába. Jelenleg a nyüzsgéssel járó kikapcsolódás szórakoztat a legjobban, tehát a zsúfolt outletek, üzletek sem hoznak ki a sodrodból, miközben az ünnepekre ajándékokat vásárolsz.
 

 

 

Nesze!Kékbarna

kekbarna@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr322463810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása