Nesze!szer

Asztrológia iránytű nemcsak fanatikusoknak

2010. november 01.
 
Beauty horoszkóp
2010. november 1 – 2010. november 7.
 
 
 
 
Az Oroszlán falra akar mászni a sok teendőtől, a Szűz szorgos hangya lesz, a Mérleg magabiztos, a Bak pedig laza. Neked is meglepő heted lesz? 
 
Kos
Március 21 – Április 20.
Ha ezen a héten problémáid adódnak, az annak lesz köszönhető, hogy nem találod az egyensúlyt – elsősorban a magánélet és a hivatás között. Szükséged van kikapcsolódásra, lazításra, hogy rendezd magadban a gondolataidat, vagy hogy egyáltalán meghalld azokat! Merész dolog egy Kost lassításra kérni, de ha hajlandó vagy erre, akkor remek ötleteid lehetnek, igazi Heuréka élményt okozva ezzel magadnak. Jöhet olyan késztetés, hogy nem akarsz a sokaság része lenni. Szeretnéd megmutatni, hogy milyen az, amikor igazán önmagad vagy, illetve azt lássák, amilyennek te látod önmagadat.
Ez az, amit elsősorban az öltözködéssel tudsz kifejezni. A megszokotthoz képest leszel extrém úgy, hogy leginkább a régebbi darabjaidhoz nyúlsz, kombinálva ezeket néhány igazán trendi kiegészítővel. 
 
Bika
Április 21 – Május 20.
Meglehetősen “tökösnek” kell lenned az elkövetkező napokban. Pénzügyi, párkapcsolati, munkahelyi és karrier elköteleződéseid mind-mind azt követelik, hogy velük foglalkozz. Nem, nem egyikkel a másik után, hanem szimultán, egyszerre. Bármibe is kezdesz, valahonnan érkezni fog egy követelőző jelzés, hogy a másiknak szentelj időt. Konkrétan azt érzed majd, hogy szétszakadsz ettől a megosztottságtól. Önmagadban teremts egyensúlyt, mert ha nem pánikolsz, képes leszel megoldani mindent. Bírod te a nyomást! Fontos, hogy jól kommunikálj – szóban és írásban, közvetlenül és közvetetten egyaránt. Pénzügyek terén új lehetőségek érkezhetnek, szakmádban pedig még akár irányváltás is. A sok függőben lévő dolog miatt felhívjuk a figyelmed arra, hogy nem szégyen segítséget és tanácsot kérni, ha elakadsz!
Mivel nagy terhelésnek vagy kitéve, ezért munka után feltétlenül kapcsolódj ki. Nem annyira a hangos partikra gondolunk, meg az éjszakába nyúló mozizásra, hanem keress valamit, ami relaxál és nyugodt körülmények között enged lazítani.
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Párkapcsolat, romantika… Fontos és intenzív hétnek nézel elébe. Ideális esetben semmi nem akadályoz abban, hogy a privát frontvonalon időzz, de legyünk realisták: ha nem te nyerted a hétvégén a lottó ötöst, akkor be kell menned dolgozni, ahol igénylik az aktív jelenléted. Ha teheted, maradj flexibilis, az időbeosztásodat is tarts képlékenyen, mert a második szerelmi esélyek a derült égből érkeznek majd. 
Szeretnél úgy felöltözni, hogy a munkahelyeden is és egy váratlan randin is megfelelően tudj megjelenni. Ez kreativitást igényel, ami megvan benned. Munka utáni elfoglaltságokhoz engedd el magad, játssz a színekkel és a formákkal! 
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Élni és élni hagyni! Te is a megfelelő mértéket fogod keresni, illetve mások szeretnék, ha ezt tennéd. Munkádban ugyanis energikus, tettre kész, ambiciózus leszel. Ez annyira a hatalmába kerít, hogy otthon nem feltétlenül leszel képes elvonatkoztatni a benti feladataidtól, mert nagy a nyomás. Ebből persze hiszti és durcizás születhet, amit te türelmetlenséggel fogadsz. Nem érted, hogy miért nem értik, hogy… Érted?
Mivel most elsősorban a szakmai életed dominál, és legbelül hiányzik mindaz a játékosság, amit egy kevésbé koncentrált időszakban megélni vagy képes, ezért azt javasoljuk, hogy hagyd az unalmas hivatali stílust! Mutasd meg a külsőddel a benned lakó kreativitást! 
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
Otthoni ügyek foglalkoztatnak annak ellenére, hogy nem csak ott zajlik az élet. Bármilyen konfliktus, vita is van jelen éppen az életedben, most nagy eséllyel megtalálod a megoldást ezekre. Tulajdonképpen remek lehetőségek, esélyek adódnak a lavírozásra. Sok esetben semmi egyebet nem kell tenned, csak nyitottnak maradni a beszélgetésre, még akkor is, ha azt érzed, hogy az épp méltatlan hozzád. Említettük, hogy máshol is van tennivalód! Igen, munkahelyeden figyelj oda arra, hogy időbeosztással dolgozz, és hogy figyelmesen tartsd be a prioritásokat.
Azt érezheted, hogy mindent kontroll alatt akarsz tartani, és a divatban is valami hasonló késztetésed lesz. Szívesen rendeled alá a harmonikus külsőt a praktikusságnak, amiről mi szeretnénk téged lebeszélni. Ne viccelj, az rendben van, hogy egy Oroszlán önmagában is pompázatos, de a szürke egérséget mégse neked találták ki!
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
Dolgozol, de most nem vagy annyira előtérben, mert néhány hátrahagyott szálat el kell varrnod. Hiszen rend a lelke mindennek – légy bárhol is a világon, csinálj bármit is éppen. Szorgos hangya üzemmód bekapcsol, és szinte észrevétlenül teszed helyére a dolgokat. Ez az, amit mások általában észre se vesznek, hiszen te mindig megteszed a magadét, a többiek meg nem tudják, milyen lenne, ha ez nem így lenne. Lehet, hogy kissé látványosabban kellene mindezt csinálnod? Az otthoni és családi élet fontosságát erősebben érzed, de ott se azzal fejezd ki odaadásodat, hogy takarítasz. Annyi mindent lehet még csinálni!
A sertepertéléshez a kényelmes viselet a legideálisabb, és benned is lesz a vágy, hogy ennek megfelelj. Elképzelhető, hogy minden napból casual Friday-t csinálsz majd. Tudod mit? Ha nem bankban dolgozol, engedd meg ezt magadnak! Ajándékozós kedvedben leszel, apróságokkal több mindenkit meglephetsz. Nem mindig kellenek a szavak…
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
A Mars a te kommunikációs eszközeid pulzusán tartja az ujját. Namármost a Mars nem diplomatikusan érkezik. Feltépi az ajtót és már nyomja is. Érdekes elképzelni egy Mérleg működést a maga billegésével, harmóniára törekvésével, amint egy megszállott, tüzes energia hatása alatt ide-oda zizeg, folyton pattog és  hangoskodik. Ez vagy te. Miközben szokatlanul vitatkozós, feleselős, folyton érvelő hangulatban leszel, a benned lévő tetterővel sok dolgot képes vagy megcsinálni. Ellenben megértésben most nem leszel erős.
A hét jelszava a magabiztosság – mindabban, amit teszel, amit mondasz és ahogy önmagadat képviseled. Ez a külsődön is látszani fog, felveszed még azt is, amire mások azt mondják, hogy nem áll jól neked. A lényeg ezúttal az, hogy te jól érezd magad, és nem az, hogy mások mit gondolnak rólad. Tartsd magad önmagadhoz!
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
Továbbra is erőd teljében vagy. Rengeteg a tennivalód, minden megvan benned ahhoz, amihez fogsz, és ezt mások is tudják. Tehetségeddel és ezzel a téged körülvevő pátosszal együtt válik belőled nélkülözhetetlen hős. A munka hőse. Ezt a tekintélyes pozíciót élvezed, és jól is áll, csak ne használd ki a körülötted lévőket. Egyszerűen csak dolgozz együtt velük. Párkapcsolatodban egyszerre vágysz szenvedélyre és gyengédségre. Ha szerencsés vagy és jó kapcsolatban élsz, akkor ezt az extra figyelmet meg is kapod.
Kisugárzásod messzire érezhető, könnyen leveszel másokat a lábukról. A retro lesz a kedvenc stílusod a héten. Ha van kedvesed, rábeszélünk az otthoni csábítás különböző fortélyaira. Ha szingli vagy… Már hogy lehetnél szingli? Látod te, hogy mennyien dongnak körülötted?
 
Nyilas
November 22 – December 21.
A Nyilasokra sok munka vár, de remekül bírsz velük. Attól vagy jó, hogy tulajdonságaidból adódóan előre figyelsz, messze a távolba lövöd ki a nyilaidat, most viszont az orrod előtt lévő feladatokra is képes vagy koncentrálni. A kihívásokat lehetőséggé alakítod, ami a lehető legjobb hozzáállás az élet bármely területét tekintve. A szabadidődben is aktivitásra vágysz, folyton mehetnéked van. Vond be ebbe a párodat is, sütkérezzen ő is energikus fényedben! 
A nosztalgikus hangulat után lassan elkezdesz új dolgokra vágyni. Ez abban is megmutatkozik, hogy a teltebb színek és a bátrabb vonalvezetés vonz majd.  
 
Bak
December 22 – Január 20.
Továbbra is elképesztő tempót diktálsz a munkahelyeden. Mi is azt mondjuk, hogy addig üsd a vasat, amíg meleg. Ennek az időszaknak az egyik szépsége, hogy nem pusztán kötelességtudatból, a teljesítmény kedvéért csinálod, hanem mert élvezed. Ez olyan könnyedséget, légiességet kölcsönöz neked, ami alapvetően nem jellemző a Bakokra. A csapatmunkán túl a barátságok is zökkenőmentesek, de szívesen lógsz a közösségi hálókon is, ahol meglepő aktivitást vagy képes felmutatni. Nekünk bejön ez a laza Bak! Szerelmednek meg valószínűleg az jön be, hogy közös pillanataitokban nagyon bújós és odaadó vagy, gyengédséget kérsz és cserébe ezt nyújtod te is.
A Vénusznak köszönhető az, hogy hivatali stílusodban megjelenik valami finom lágyság, ami szebbé, vonzóbbá varázsol téged. Ha szingli vagy, akkor ez a Vénusz fog téged a megfelelő időben a megfelelő helyre vezetni, hogy ott a neked megfelelő kalandot megtaláld. Szorítunk!
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
Az irodában még mindig te vagy az a kreatív, sziporkázó munkatárs, aki fáradhatatlanul ontja magából az ötleteket, oldja meg a problémákat, és szervezi át a folyamatokat, ha a gépezet valahol megakad. Továbbra is azt mondjuk, hogy ez a periódus hihetetlenül fontos a szakmád szempontjából, nagyokat villanthatsz, dobbanthatsz és idővel arathatsz is. Külön motiválni tud az, hogy a lehetőségek mellett második esélyek is érkeznek, vagyis visszatérhetnek hozzád olyan korábban kihagyott alkalmak, amelyeket most pozitívra fordíthatsz. Most őszintén, kell ennél több? 
Önmagad vagy, ezt tolmácsold külsőddel is. Unikális, eredeti és formabontó. Ha ilyennek érzed magad, akkor ne habozz ezt mutatni a külvilág felé. A Vénusz most egyébként is segít abban, hogy a szépség, a harmónia és a vágykeltés megfogalmazódni tudjon a választásaidban. 
 
 
Halak
Február 20 – Március 20.
Neked mindig fontos, hogy szeressenek, elfogadjanak, meglegyen a jól pozícionált a helyed egy csoport dinamikájában. Jó hírünk van, mert továbbra is olyan kellemes konstellációid vannak, amelyek lehetővé teszik a majdhogynem zökkenőmentes életet a számodra. Tele vagy ötletekkel, jó megérzésekkel, a feladataidat remekül és könnyedén ellátod, ettől pedig még jobban érzed magad. Bármennyire érzed is magad tettre késznek, munkán kívül azért lazíts, szórakozz!
Ha nem szeretnél zajos helyen partizni, akkor válassz egy masszázst, de az is tökéletesen megfelel, ha otthon veszel egy kellemes, gyertyafényes fürdőt. A vízbe csepegtess finom aromájú fürdőolajat. Ebből a szertartásból a kedvesedet se hagyd ki!
 

 

Nesze!Kékbarna

kekbarna@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr392414889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása