Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2010. október 29.

Indítunk egy sorozatot, melyben célunk megtanítani téged sminkelni. Jól sminkelni! Elmondjuk, miért ne a szemöldöködig fesd a feketét, majd azt is, mikor tégy mégis így… Emberi nyelvre fordítjuk a szakmait, elmondjuk mit, hogyan, mivel használj, az aktuális trendeket hétköznap is hordhatóvá tesszük számodra, valamint csak arról állítjuk, hogy hasznos, ami valóban az is!
És még egy fontos célunk: bátorítani szeretnénk Téged! Bátorítani arra, hogy merj barnák helyett bordót, zöldet, kéket használni, merd a szájfény helyett a rúzst a kezedbe venni, és ha egy szimpla keddi napon a reggeli készülődésnél egy füstös szemre/lila tusvonalra/bronz istennő kinézetre vágysz, merd viselni!
Lányok, a sminkelés önkifejezési forma! Szavak nélkül tudathatod a külvilággal, épp hogyan érzed magad, illetve kis „csalásra” is van lehetőségünk (és jogunk!), ha épp nem a legjobb formád hozod, mégis szükséged van az üdeségre. Ne gondold, hogy ez hazugság, ez a női praktika – nem cselekedve cselekedni…
 
Fontosnak érzem helyre tenni miért sminkelnek a nők évezredek óta. Egyszerű: tetszeni akarunk. Ez azonban sok mindent jelenthet: meg akarunk felelni a kor elvárásainak, ezzel együtt különbözni is akarunk, magunkból a szépet hangsúlyozni, dívaként megjelenni, vagy egyszerűen csak önmagunkat adni. A mai, külsőségeket előtérbe helyező világunkban a smink a divat része, épp ezért természetes. Mindennapjaink részének tekintem, nem csak mert ez a szakmám, hanem mert a nőknek szükségük van, hogy a bennük rejlő szépséget, érzelmeket, mélységeket felszínre hozzák, vagy épp natúr természetességüket mutassák.
Nem csak arról van szó tehát, hogy ’festegetjük’ magunkat különböző ’kencékkel’…

A sminkünk mi magunk vagyunk, személyiségünk apró darabjait rakhatjuk össze általa – önismeretre is kiváló, de ne szaladjunk ennyire előre… folyt.köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr682407458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása