Nesze!szer

Made in Hungary 2 - Yamuna

2010. október 28.
 
Majd jól szétbotoxoltatom magamat és senki nem látja, mi is van velem! – vágta egyszer oda egy ismerősöm kicsit paprikás hangulatában. Valóban, homlokredői épp a flódni diós és mákos rétegeit idézték.
 De nem kell rögtön a szélsőséges eljárások irányába rohanni szakítós héjanász idején, kikerülhető a tű! Ma már itthon is vannak olyan csodák, amelyek természetes segítséget nyújtanak nekünk az anti aging területén. A Yamuna, magyar cég amely a modern kor igényeit igyekszik a természet erejével kielégíteni. Fejlesztéseik során gyógyszertári minőségű alapanyagokat használnak, semmiféle állatkísérletbe nem mennek, mi több, semmiféle állati eredetű anyagot nem tesznek tégelyeikbe, így nem kell Gyilkost kiszabadítanunk! A Yamuna kutatócsoport egy új csodával örvendeztett meg bennünket, amit akár tű nélküli botoxnak is nevezhetnénk. Ez a cucc tényleg érti a csíziót. Öregedésgátló szérumnak hívják hivatalosan, naponta kétszer ajánlatos megajándékoztatni vele arcunkat. Az ára is teljességgel elfogadható, a csomagolást pedig minden egyes darabnál fogyatékkal élők végzik, tehát nemcsak magunkkal, a természettel, de embertársainkkal is jót cselekszünk a vásárlás által. Melegen ajánljuk ezt a magyar terméket!
 
 
Yamuna öregedésgáltó szérum  2990 Ft
 
Fodrászkellék Szaküzlet
Budapest, Nagymező u. 21.
 
Nesze!P
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr222404568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása