Nesze!szer

Mit üzen a Tarot mára?

2010. október 26.

 

 Ideje leszámolnod az önáltatással! Az a pasi, aki hónapokon keresztül még csak egy moziba sem hív el, nem érdemli meg, hogy gondolkodj rajta. Szedd össze magad, és légy NŐ, ha már ő nem tud FÉRFI lenni! Ne hívogasd, ne küldj neki üzeneteket, és leginkább ne szomorkodj miatta. Nem méltó hozzád, te ennél sokkal többet, és jobbat érdemelsz már. Ha a kapcsolatotok elején így viselkedik, hidd el, hogy az idő múlásával csak még linkebb lesz. Döntsd le ezt a légvárat, mielőtt rád omolna. Egy percig se vádold magad, egyszerűen arról van szó, hogy nem ő az, akivel együtt kell haladnod az úton.

Ha képes vagy meghozni a döntést, és meg is teszed, a lépéseket, utána mindenképpen jutalmazd meg magad! Egy szépítő kezelés a kozmetikusodnál, vagy vedd elő az ageLoc Galvanic Spa gépedet és vasald szépre az arcodat - ez a lelkednek is jót tesz majd. Meglátod, hogy ragyogni fogsz, és ezt azonnal észreveszik a pasik is. Ki tudja, talán pont most jön az, aki megmutatja neked, hogy milyenek az igazi érzelmek.
 
Zoltán Tamás
+36 30 627 48 50

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr392401923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása