Nesze!szer

Bubi sikk

2010. október 26.
Dögös frizkót vágatott Ashlee! 

Senki sem tökéletes, így ha akarnánk, Ashlee Simpsont is agyonra kritizálhatnánk zenéje, soványsága vagy épp pasi-ízlése miatt. De egy dolog szerintünk vitathatatlan: a megjelenés és a frizurák tekintetében is ritkán lő mellé. Új sérója is elképesztően dögös, és azt a meggyőződésünket erősíti, hogy ez a csaj bizony kicsit sem akar mamis lenni! A szőke, hátul egyenesre nyírt, elől pedig vadóc, oldalra fésült frufruval feldobott bubifrizura fantasztikusan áll neki. Tehát mi a magunk részéről örülünk, hogy szakított a hosszú, hol barna, hol vörös loknikkal – vagány csajoknak csak ajánlani tudom!
 
 

Ha ilyen frizurát vágatsz, vagy csak a szőküléshez hoztuk meg a kedved, próbáld ki a Schwarzkopf Professional BlondMe tündöklő hajfény spray balzsamot. Ezt porózus szerkezetű, szőkített hajra ajánlják, és a leírás szerint a szilikonolajok azonnali csillogó fényt adnak a hajnak. 
A terméket én is használtam, melírozott, majd semleges szőke hajra, és nem csalódtam benne. Egyszerűen és gyorsan felvihető, száraz és nedves tincsekre is, nem kell kimosni, és nemcsak fényt ad a hajnak, hanem fantasztikus illatot is kölcsönöz neki!"
 

Schwarzkopf Professional BlondMe tündöklő hajfény spray balzsam: 200 ml, 2700 Ft. 

Nesze!Mia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr102401948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása