Nesze!szer

A vörös rúzs viseletének titka

2010. október 21.
A legnépszerűbb sminktermék a rúzs, a vörös rúzs, ezt bizonyítják a statisztikák. Már nagyanyám neszesszerében is helye volt és ott lapul az enyémben is a kisvörös.
Aki nem ismeri alkalmazásának helyes módját, többet árt viseletének, mint gondolná. Használata precízitást igényel és ahhoz, hogy mosolyod fényesebb legyen, jó ha tudod milyen tónusú arcszíned, mert más-más árnyalatot igényel.
 
Világos arcszín - a tűzpiros a neked nyerő.
Meleg arcszín - a rusztikus pirosat ajánljuk.
Sötét arcszín - a mély, burgundi vörös rúzst vedd le a polcról.
 
Most jönnek a teendőid, mert nem szabad csak úgy odakenned! 
A rúzs alkalmazása előtt, alapozd le szádat. Az alapozás létre hoz egy meztelen bázist ajkadon, amely által tartósabb lesz a rúzs a szádon. 
Bőrszíneddel megegyező árnyalatú ceruzával rajzold meg ajkad kontúrját.
Egy vékony ecsettel a szád középpontjából kiindulva vidd fel az első réteg színt szádra, majd ismételd meg újra. Ecset nélkül inkább hozzá se kezdj, nem lesz tökéletes az eredmény. Ja, és gondosan nézd meg időnként a tükrödben, nem rúzsos-e a fogad. Mert annál borzalmasabb látvány nem sok van! Indulhat a hódítás! 
Én a Maybelline CORAL árnyalatát választottam. 850 Ft
 
 
Nesze!N
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr412388117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása