Nesze!szer

Művészet jöhet?

2018. május 04.

 

 

 

tizennyolcadszor_falk_art_forum_majus_5-en_1.jpg

 

A Falk Miksa utcát biztosan mindenki ismeri, galéria galéria hátán, így tudnánk mondani. Egyszer mi itt egy titkos túrán is részt vettünk és betekintést nyerhettünk a legtitkosabb művészeti rejtekekbe is. Most egy szombati programot ajánlunk nektek, amikor is megtelik az utca még jobban tematikus mindenfélével, antik tárgyakkal, bútorokkal, modern designnal is, sőt, pop-up lakásbelsőkkel is, a kreások jóvoltából. Ráadásul a Hatszín Teátrum jóvoltából gyerek előadások is lesznek a színpadon, az autók kint maradnak az utcából, a jókedv és a művészet pedig beköltözik. 

 

tizennyolcadszor_falk_art_forum_majus_5-en_6.jpg

 

Egyre népszerűbbek Budapesten a tematikus utcák, így a lipótvárosi Falk Miksa utca is, ahol nagyon sok világsztár is megfordul az érdekesebbnél érdekesebb, gazdag kínálatot nyújtó galériákban. Antik és modern találkozása – ez volt a jelszava 2006-ban a szervezőknek, amikor is életre hívták a Falk Art Fórum névre hallgató fesztivált, rövidebb nevén FAF-ot. Idén május 5-én, Anyák napja előtt 1 nappal lesz a rendezvény. 

 

A galériák anyák napja alkalmából anya-gyerek témájú műveket is bemutatnak, lesz tárlatvezetés, többek között Virág Judit és Kieselbach Tamás galériájában is.

tizennyolcadszor_falk_art_forum_majus_5-en_13.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7413886860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása