Nesze!szer

Gyerekbuli? Rémálom a köbön... vagy?

2018. április 17.

 

 

szulinap-anna.jpg

 

Az édesanyák életében elérkezik az a pont, amikor felismerik, ez a gyerek bizony úgy megnőtt, hogy ő már nem lesz elégedett és boldog attól, ha kap egy tortát a szülinapján lufival. Party kell ide, mert ugye a csemete a saját haverjaival érzi legjobban magát. Törvényszerű, ugye? De mit is kezdjünk a szervezéssel? Mert úristen, oké, hogy lesz "elzás" vagy "verdás" torta és pogácsa, de mit fognak csinálni a kölkök? Ilyenkor nincs mese, animátor kell. Ám olyan, aki profi, aki tényleg leveszi a szülő válláról a gondot és a kis ünnepelt és a haverok igazán szuperül érzik magukat. Ezen sorok írója naivan azt gondolta, ráér, ha a buli előtt másfél hónappal kezdi a szervezést. Hát, ráfaragtam, azt kell mondjam. És ebből sokat tanultam. Ma már tudom, hogy jobb, ha tényleg szakemberre bízok mindent. Így akadtam egy megoldásra. Nektek is hasznos lehet.

Létezik egy cég, aki vállalja, hogy küld animátort a bulira. Azt is, hogy leszervezi a helyszínt is, ha nem othon szeretnéd. Ha kell hoz bohócot, arcfestőt, tonnányi csillámtetkót és kitalál tematikát. A buli lehet szuperhősös, hercegnős, dzsungeles, varázslós vagy akár nyomozós is, nagyobbaknak. Egy biztos, felejthetetlen lesz. Te pedig szülőként nem esel össze a végén, mert ők mindent megoldanak. Ráadásul, olyan opciót is lehet választani, ahol a felnőtteket is bevonják a kreatívkodásba. Akár gipszfigurát, hűtőmágnest is készíthet mindenki együtt. Mondjuk, ez céges rendezvényre se rossz ötlet. Vagy a közös csokikészítés, mert ez is elég népszerű.

Szóval, anyukák, van segítség. Csak ajánlani tudjuk, mert volt már részünk a Gyerekparti szerviz  profizmusában! És jönnek a kerti partyk is, meg az esküvők. Akár a násznép gyerekeinek szórakoztatására is hívhatjátok őket. Ja, és még valami fontos. Egyáltalán nem horror áron dolgoznak, sőt! Megéri! 

Elérhetőségek ITT. emitt pedig a Kincskeresős túráikról olvashattok, az is elég jól hangzik! 

 

csokikeszitos-szulinap_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7913838770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása