Nesze!szer

Fantasztikus kezdeményezés az autista gyerekekért!

2017. április 28.

 

autistakozpont.jpg

 

 

Te tudtad, hogy egy autista kisgyereket milyen nehéz orvoshoz vinni? Tudtad, hogy mindentől fél, megijed, bepánikol?

Nekik sokkal nagyobb odafigyelésre van szükségük. Sokkal több törődésre. És most remélhetőleg meg is lesz ez. Ugyanis néhány nagyon lelkes ember összefogott, hogy egy olyan autista vizsgálóközpont szülessen a Heim Pál kórházban, amely még Közép-Európában és Magyarországon sincs. Egy külön kis birodalom, hogy nyugodt körülmények között lehessen gyógyítani ezeket a különleges piciket.. akiknek akár egy fogászati vizsgálathoz is altatásra van szükségük, mert minden ismeretlen helyzettől félnek.

A tervek szerint úgynevezett "hotel szobák" is lesznek majd, ahová akár a vidékről feljött szülők is ott lehetnek a gyerekekkel. Ha összejön a szükséges összeg (amit remélünk), akkor decemberre már el is készülhet mindez. Mi kell hozzá? Például te! Akár most is utalhatsz, de május 4-én egy koncert is lesz az Erzsébet téren, ahol adománypontokat is találsz, ahol adakozhatsz (Az Út a Mosolyért Alapítvány bankszámlaszáma: 10918001-00000087-36910019). Nézd meg, milyen sok sztár állt a kezdeményezés mögé.  Mi is ott leszünk a bulin és drukkolunk, hogy minél nagyobb összeg gyűljön össze. Segítsetek, hogy az orvosok még jobban oda tudjanak figyelni az autista kicsikre. 

(a kép csak illusztráció)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr912464437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása