Nesze!szer

Nyáron sem kell hanyagolni kedvenc kötött darabjainkat

2017. április 06.

 

nyarisuel1.jpg

 

 

Ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, milyen évszakban is járunk jelenleg. Most már azért elpakoltunk a téli kabátokat, azoknak nem adtunk több haladékot. Viszont az időjárás szeszélye miatt minden eshetőségre fel kell készülnünk. 2 napja fényvédő kellett az arcra, ma meg gumicsizma a lábra...

Tudjátok, hogy imádjuk a kötött holmikat, mert nekünk minden darab az otthonosság, a fesztelenség érzetét adja. Könnyű viselni őket és a Süel darabjai például olyanok, amelyek kiválóan kombinálhatóak nyárra is. Meg is mutatjuk nektek, hogyan kivitelezhető ez. A Süelnek volt ugyanis egy cuki kis vásárló partija. Szóval, mi maradunk nyáron is kötöttben... (egyébként ők is glamouroznak most... a szerk!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8012398159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása