Nesze!szer

Nina Ricci újra csókol, cukrosan finoman

2017. április 06.

 

 

nina2.jpg

 

A tavasz mindig mérhetetlen sok illat újdonságot hoz. Hol ilyet, hol olyat. Van, amire felfigyelünk és van, amire meg sem mozdulunk. De most egy olyan édességgel találkoztunk, amiről mesélnünk kell nektek.

A Nina Ricci egy a csodálatos klasszikusok sorában. Állócsillag a parfüm, művészi, remek, divatos, csodálatos. (Az egyik barátnőnk például tizensok éve hű vásárlója már a márkának.) És idén most Nina az igazi csábítás mesterévé válik. Édesen csalogat bennünket Les Gourmandises De Nina és De Luna - ők a két újdonság. Részint Olivier Cresp parfümőr álmodta meg őket, a két bff-et, a legjobb barátnőket. A rózsaszín az egzotikus cukrászda világa, a kék az orientális gyümölcsös finomság. Ez utóbbi két napja egy csodálatos rendezvényen elvarázsolt bennünket. Lédús körte, grapefruit, majd kókusz, bazsarózsa, szantál és karamell. Az egész egy krémesen vaníliás desszert. Nem negédes, hanem simogatóan sütis jellegű. Mi erre az édességre szavazunk most Nináéktól, tegnap óta már viseljük is magunkon (persze, van akinek a rózsaszín, de nekünk a kék). Sokkal cukibbak is voltunk ma tőle... vagy nem?...D

A külcsínben  Ana Stumpf működött közre, ő egy brazil művész. Designer, illusztrátor, belsőépítész, aki imádja a pöttyöket is és mesterien alakítja át a valóságot. Szórakoztatóan kreatív! 

 

Nina Ricci Les Gourmandises de Luna EdT 80 ml - 23 700 Ft, 50 ml - 19 600 Ft

 

 

nina1.jpg

 

nina3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1112404049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása