Nesze!szer

Napfény a Nina Riccitől

2022. június 06.

 

nina-franchise-ninasoleille22_snr-9320_image-ad-nina-soleil-1_1.jpg

 

Itt a vidám, könnyebb illatok ideje,  ugye?! A Nina Soleil egy vidám, új, limitált kiadású Eau de Toilette a Nina Ricci-től. A különleges, friss és könnyed jegyekben pompázó keleti citrusos virágos illat a spontaneitás és az életöröm ünnepe. Jól hangzik szerintem.  …hogy mi rejlik szívében? A tejszínhab finoman könnyű jegye, melynek frissességét élénk citrusos jegyek hangsúlyozzák virágos gardénia kíséretében.
Mindennek alapjaként a vanília és cédrusfa érintése érvényesül, melyek érzéki benyomást adnak az illatnak. Az Eau de Toilette Nina Soleil egy „erősen francia” bűnös élvezetet ünnepel: az édes tejszínhabot. Ez a könnyed, édes tejszínhab finoman, bársonyosan hatja át az illatot, igazi ínyenc módra. A friss mandarin és a bergamott kiemeli könnyed frissességét, míg a fényes és púderes gardénia hangsúlyozza édességét. (Mondjuk, én a gerdéniát mindenben szeretem!)Hatása elég különleges, igazi mosolyra készteti az embert, nem művigyorra, különösen azért, mert puha cédrusfa, és a határozottan étvágygerjesztő vanília teszi teljessé ezen élvezetek fúzióját.

 

nina-franchise-ninasoleille22_snr-9268_nina-soleil-etail-exclu-5-1_1.jpg

Fő illatjegyek:
Citrusvirág
Bergamott - Mandarin
Tejszínhab-akkord - Gardénia
Cédrusfa - Vanília

A Nina Soleil illathoz az ikonikus alma alakú üveg most napsütötte, vidám sárga árnyalatban pompázik, élénk és gyönyörű az egész kreatív is hozzá, szerintem. Annyira szép és kész. Kinek tetszik ez a Nina? 

Nina Ricci Les Belles De Nina Soleil EdT 50ml – 25.900Ft

 

nina-franchise-ninasoleille22_snr-9295_nina-soleil-blue-etail-additional-visual-1_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4317849393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása