Nesze!szer

Angelina Jolie ajánlásával: Mon Guerlain

2017. március 05.

 

 

mygf17-104_packshot.jpg

 

Semmi, de semmi mást nem szerettünk volna, mint készíteni nektek egy szép postot az általunk istenített illatház, a Guerlain új parfümjéről. Mon Guerlain a neve és Angelina Jolie lett az arca az illatnak. Egyszerűen csodálatos maga az egész. Az üveg, a kreatívok és a finomság, amit a nyakunkra locsolhatunk. Vaníliás, jázminos, levendulás, de nagyon finoman. Egy olyan nőről mesél az egész, aki határozott, aki teszi a dolgát a mindennapokban és úgy, hogy maga körül mindenkit megbabonáz. Ravasz nő, de nem kegyetlen, belesimulós, de nem elveszős. Határozott, de közben gömbölyűen simogatós. A bemutató óta mi csak ezt az illatot használjuk. Nem ment ki az orrunkból és már nem is hagyjuk neki, hogy kimenjen. Aki igazán finom, nőies varázslatot keres magának, az bizony próbálja ki a bőrén ezt. Lebilincselő lesz. Annyira franciás, annyira elegáns az egész... Mon Guerlain... az én Guerlainem! (Nem is adom!)

 Ps: a reklámot magát, képzeljétek, hogy Angelina Jolie házában forgatták, mert Provance-ban van neki egy ilyen. Ráadásul, a parfümben található levendula is erről a részről származik. 

 

guerlain_guerlain_ingredient_2016_jasmin-1.jpg

 

guerlain_guerlain_ingredient_2016_lavande.jpg

 

guerlain_guerlain_ingredient_2016_santal.jpg

 

guerlain_guerlain_ingredient_2016_vanille.jpg

 

guerlain_mygf17_129.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2212309781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása