Nesze!szer

Advent harmadik hete: bátorság

2016. december 11.

 

advent_harmadik_het.jpg

 

Ezen a héten Mihály arkangyal lesz velünk, ha ügyesen meditálunk minden nap. Az önzetlenségről, a kreativitásról és a munkáról szól ez az időszak. Tehát amennyiben itt vannak elakadásaid, vagy esetleg régi dolgok, amiket még nem tettél le: eljött a te időd. Új meló megszerezésére, tevékenység indítására is alkalmas az idő, a lelki elindításához.  A bátorságról is szólnak a napok, tehát, pestiesen szólva: félre innen balga népség, éljen a vagány legénység! Tehát merj úgy nagyon álmodni, hogy előtte megtisztítottad magad!

Ne felejtsd, hogy ez azt is jelenti, igyekezz lecsendesedni, de úgy, hogy még benne vagy azért a munkádban, a mindennapi életedben. Csak már fél lábbal leginkább... Ne ijedj meg, ha azt érzed, most minden sötét, nincs kedved semmihez. Ne félj a csendedtől. Csak tiszta lappal lehet újat indítani! 

Minden este tessék meggyújtani a gyertyákat és kicsit magadra hangolódni, hogy ott ott legbelül is megszülethessen a fény!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr112038787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása