Nesze!szer

Újabb illat kezdő és haladó milliomosoknak

2016. október 21.

 

 

hana-jirickova-sean-opry-paco-rabanne-lady-million-prive-620x775.jpg

 

A 1 Million diadala vitathatatlan. Évekkel ezelőtt úgy berobbant, hogy hű és há. Azóta sem feledtük magát az alapművet, köszönjük is a Paco Rabannénak. Kedveljük a karakteres, határozott vonalait. És most, újabb családtag érkezik, érkeznek hisz apunak is lesz, de mi csak a női verzióra koncentrálunk csak, mert eléggé fejbe kólintott bennünket. A Privé ugyanis egy elég vagány verzió lett, semmi finomkodás, viszont sok-sok nőiesség. A báj és a kellem nem ennek a kreációnak a sajátja, egyszerűen ez egy olyan fegyver, amit úgy használsz majd, hogy el is felejted, milyen hatást tudsz egy csendes péntek délután is gyakorolni az emberekre.

"A narancsvirág és izzó fás jegyek adják a Lady Million Eau de Parfum vonzerejét, amellyel a nő partnerét egy már-már veszélyes romantikus kalandra csábítja. Az izgalom tovább fokozódik, Lady Million Privé egy újabb, hipnotikus és intenzív, érzéki és keleties hangulatú kalandra hívja párját. A nyári hangulatot idéző napraforgó, a fűszeres és krémes vanília, valamint a zamatos málna csodálatos triója teszi teljessé a varázslatot. Az alapjegyek közül a lágy és csábító kakaóbab érezhető először, majd a méz és az érzéki patchouli varázsol el. Ellenállhatatlan, addiktív illat; a testet elönti a forróság, mintha érzéki forró szél simogatná. Meghívás a vágyak birodalmába, egy illat, amely elrepít a valóságból." - mondja a közlemény.

Őszintén szólva ez az új illat konkrétan pofátlan. Pofátlanul játszik az összetevőkkel, mert a málna és a méz például nem annyira szokott barát lenni. De közben ott a kakaó is, ami mégis valahogy indokolttá teszi az egészet. Anne Flipo odatette magát rendesen. Nekünk ez az ősz egyik legnagyobb felfedezése. Azoknak ajánljuk, akik pestiesen szólva meg merik mondani a frankót, mert van hozzá stílusuk és merészségük is! Na ők fújják magukra ezt a milliót! 

Paco Rabanne 1 Million Privé Edp 100 ml - 27 700 Ft, 30 ml - 17 300 Ft

 

lady_prive.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3411824607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása