Nesze!szer

Nőnek kellene lenni?

2016. szeptember 04.

 

szeptember_zoldkor.jpg

 

Aki picit spirituálisabb gondolkodású, az régóta tudja, finoman szólva is erős hónap a szeptember, nagyon sok szempontból. Amennyiben nem az ország egészére figyelünk. "csak" a férfi-női kapcsolatokra, ott is vannak történések. Most a Zöldkör asztrológiai oldal előrejelzéséből idézünk nektek:

 

"Nőnek kellene lenni. Az a sumákolás, ami eddig volt, már nem megy. Nem megy az, hogy jelenlegi nőként 2-5 éves gyerekek vagyunk, közben férfiállatként, állatférfiként tombolunk, és felhalmozunk-villogunk a felesleges és öntömjénező dolgokból. Ahogy régen mondták, egy Nő előtt kinyitják az ajtót, érte felfogják a golyót, vagy ahogy egy idősebb magyar modell-hölgy nyilatkozta: „Ha lemegyek az uszodába, és a férfiak nem váltanak mellúszásból gyorsúszásba, végignézek magamon, és átgondolom, mi a baj.” A baj, hogy a férfiak nem motiváltak abban, hogy csendben figyeljék a nők jelenlegi kínlódását, tombolását és időt kérését. (Nyilván a nők sem a mai ’hülyegyerek’ férfiakban.) A lényeg mindebben, hogy a férfiaknak sokkal inkább hazai pálya az Állatok Kora, és ahogy haladunk bele, a hölgyek a Nők Kora és a Gyerekek Kora hetven éve után hirtelen megváltozott játékszabályok között találják magukat; innen a szorongás jelenleg. Ez a több mint három hét itt szeptember-október fordulóján mindkét nem számára kihívásos tud lenni, és a férfiak vagy Nemes Emberré válnak vagy agresszor Állattá, a nők pedig vagy Nemes Emberré, vagy amiből hetven év alatt csellel kimenekültek, áldozati Állattá ismét. Aktív agresszor férfiak, passzív agresszor nők, ez az alacsony szint; Férfi és Nő szövetsége és kapcsolata, ez a magasabb szint, október közepétől."

A Zöldkör havi leírását ITT taláhatjátok meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2711676289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása