Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. április 18.

 

 

 

ferfino_1.jpg

 

Egy elhagyott, vagy egy csak látszólag társ mellett élő nőnek, akinek nem volt valós támasz, nincs más lehetősége, mint beállni az apa, férfi szerepbe is. Amikor eltávolodik saját nemétől egy lélek, akkor sokáig alkalmazkodik, erősíti magában a férfi energiából származó lehetőségeit. A karrierjét építi, anyagi bőség teremtésére fókuszál, megtanulja minden helyzetben képviselni magát, megoldani minden felmerülő problémát, amit kívülről kap. Ezen a téren női energia hiányban lévő hölgyek természetesen sikeresek és általában időnek kell eltelnie, hogy egyáltalán észrevegyék, valami nincs rendben. Sok esetben már az édesanya és a nagymama és ugyanilyen működésben létezett, tőlük hozza mintákat, ezt tekintve természetes működésnek.
A legtöbször egészen addig, amíg nem éri őket párkapcsolati csalódás, fel sem tűnik, hogy valami nem működik megfelelően. A női energia hiányban lévő nők, ugyanis nem tudnak nőként viselkedni, nem női működést mutatnak és sokszor az energiájuk is azonnal mutatja, hogy női energia hiány van bennünk. Egy rendben lévő férfi viszont csak női energiához tud kapcsolódni. Kivéve akkor, ha neki sincs férfi energiája és így fordítottam tudnak működni a kapcsolatban, mindkét fél a másik nem energiáját megadva partnerének.
Héderváry Kovács Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4018104174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása