Nesze!szer

Bénázol a tussal? Akkor itt a dönthető variáció

2016. augusztus 19.

 

 

lancome-grandiose-liner-2016-summer-launch.jpg

 

Jönnek itt a dekorkozmetikum újdonságok is sorban, nincs mese. Aztán van, amin megakad a szemünk és van, amin nem.... Viszont a Lancome most felkeltette az érdeklődésünket rendesen, pedig már kicsit megharagudtunk rájuk. Kihoztak egy dönthető szemhéjtust, amit kb. szinte nekünk találtak ki, mert sokkal, de sokkal könnyebb dolgozni vele. 

"Határokat feszegetve, a Lancôme megalkotta a Grandiôse szemhéjtust, melyet a sminkmesterek technikája inspirált. A forradalmi szemhéjtus szakít a hagyományokkal, a sokkal könnyedebb és rugalmasabb alkalmazási technika érdekében.
Az innováció alapja egy csodálatos technológiai újítás: a tusnyél 35°-ban hajlítható, hogy a lehető legprecízebb tusvonalat lehessen megalkotni. Az új sűrű és intenzív formula pedig kiemeli a szemeket, még drámaibbá varázsolva a tekintetet."  Kétféleképpen tudsz dolgozni vele és nagyon vékony a hegye, így elég mesterien adja a tusvonalat. Amennyiben találsz ilyet állványon, tegyél próbát vele, hogy neked mennyire áll kézre. Tényleg különleges és nagy segítség. Amennyiben szereted, ha hangsúlyos a tekinteted...

Lancome  Grandiôse szemhéjtus  10 700 Ft

 

lancome-grandiose-liner-2016.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6510422660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása