Nesze!szer

Annyira kényelmes ez a cipő, hogy adakozni is öröm benne a kutyusoknak

2016. július 07.

 

sknyito.png

 

 
Talán sokan beskatulyázzák a Skechers márkát, mert azt gondolják, hogy csak és kizárólag edzőcipőket gyártanak sportoláshoz. Pedig ez nem igaz, ugyanis a szexi szandáloktól a divatos vászoncipőig, hétköznap is simán viselhető lábbelik is megtalálhatók a kínálatukban. Mi valamelyik nap a Bobs kollekció szemrevaló darabjaira lettünk figyelmesek, ami szerelem volt első látásra - és akkor még fel sem próbáltuk őket. Ezek pontosan olyan fazonú cipők, amilyenre vágytunk: puha vászon felsőrész, könnyű belebújni, memória habos talp, ami vajjjjpuha kényelemet biztosít. Tudjátok, ez az a technológia, ami mindenféle láb formáját tökéletesen követi.
A modellek között találhattok színeset, egyszínűt, csillogót, mintásat, vagyis vakációzni farmersorttal és dolgozni visszafogottabb öltözethez is létezik alkalmas cipellő.
Ráadásul egy Bobs kollekciós lábbeli megvásárlásával jót is tehetsz, ugyanis automatikusan hozzájárulsz ahhoz, hogy a Skechers megmenthesse az amerikai menhelyeken élő cicák és kutyusok életét. (Iszonyú, de sajnos évente közel 4 millió háziállat életét veszik el...) A márka és a Best Friends Animal Society szervezet, akik egyébként elkötelezett életmentők, együttesen segítik a sorsukra hagyott állatokat a Bobs for Dogs keretein belül. A Skechers 25 centtel segít minden egyes eladott pár után, mindemellett garantálják, hogy összesen legalább 3 millió dollár fog összegyűlni a promóció ideje alatt (2015 szeptember 1. - 2018. augusztus 31.).
Akinek nincs ellenére trendi, kényelmes topánba bújni, amivel még adakozhat is az ne vesztegesse tovább az idejét, irány a Skechers!  
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr298870832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása