Nesze!szer

Érzékenység, nőiesség, hatás: szérum kollagénnel

2016. június 09.

 

lamia_serum.jpg

 

Amikor az ember új kozmetikumot vásárol, az egyik elsődleges szempont valószínűleg a hatás mellett, hogy hogyan néz ki maga a termék. Mi ezen a ponton szerettünk bele a L'Amia márkába, mert annyira, de annyira sikkes, nőies és cuki egyszerre, hogy csak na. A kis masni a dobozon megvett bennünket rendesen. Na, de... térjünk át a belbecsre. Ezeket a termékeket egy magyar hölgy, Gáspár Viki fejlesztette tulajdonképpen, aki pontosan tudta, tudja, mire is van a bőrünknek szüksége, hisz sminkesként dolgozik már igen sok éve. Magyarán látja, mivel állunk szemben... Na, tőle próbáltunk ki most egy szérumot, amit ő évekig fejlesztett-kutatott-próbálgatott, hogy minél jobb legyen. Nyilván senki előtt nem titok, hogy a szérum műfaj a mániánk, hisz sokkal koncentráltabb összetételben kapod a jóságot. Ráadásul, 100 százalékos natúr termékről beszélünk. Klassz vízmegkötő tulajdonsága van és erősen hidratáló hatása. A magas koncentrációjú hialronsav biztosítja, hogy a bőr kötőszöveteinek rugalmassága ne csökkenjen, sőt... Mondjuk az érzetet. Iszonyatosan finom állaga van a szérumnak, simogató, ahogy a kezedre felteszed először, aztán perce az arcodra. Gyakorlatilag 3-4 nap alatt meglátod már a hatását. A hialuronsav mellett kollagén van benne, amiről nem kell elmondanunk, miért is jó nektek. Plankton kivonatot is csempészett Viki a tégelybe, ez nagyon kedvesen feltölti a ráncokat és még nyugtatja is a bőrt. Ó, és ott az összetevők között a szerelmünk, a narancsvirág víz is. Ő a finom illatán kívül azért a rendes faggyútermelést is csinálja, regenerálja és ragyogóvá teszi a bőrt. Szeretjük ezt a készítményt és nemcsak a polcon néz ki iszonyat jól.

(Amit mi kipróbáltunk, hogy sunyi módon, szétesett reggeleken a szemünk alá is kenünk belőle. Ici-pici elég, hisz ez nagyon magas koncentrációjú szérum.)


L'Amia The Serum 15 ml - 9 850 Ft (ITT rendelheted, érdemes megnézni a webshopot, mert elég szép)


 

lamia_szerum_viki.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr378794412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása