Nesze!szer

Októberi karácsony egy beteg kisfiú kedvéért

2015. október 24.

 

christmas_in_oct3.jpg

 

 

Mérhetetlenül megható és szomorú történet ez. Megható, hisz nemes emberekről szól. Szomorú, mert egy kisfiúról mesél, aki még csak 7 esztendős, de már 5 esztendeje küzd a rákkal. És sajnos, a fejében lévő daganat már nem műthető.

Így a család úgy döntött, előrehozza az idei karácsonyt, hogy Evan Leversage is lássa még. Feldíszítik az otthonukat, ajándékokat vesznek és úgy tesznek, mintha...Aztán a városban sok ezren melléjük álltak, sok utca öltözik ünnepi fényárba ma Evan kedvéért. Sőt, a Christmas in St. George facebook oldalon már egyre több és több magyar is boldog karácsonyt kíván a fiúcskának Magyarországról is. Tegyük mi is ezt és kívánjuk, hogy minden apró fény csodával töltse el őt és tegye boldoggá a szívént ennek a harcosnak, akinek valószínűleg ez az októberi lesz az utolsó karácsonya. 

A facebook oldal, ahová karácsonyi képeket küldhettek ITT található!

 

christmas_in_oct.jpg

 

christmas_in_oct2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr178017383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása