Nesze!szer

Az anyja, a fája és az új kozmetikum

2015. április 15.

 

 

m_d_1.jpg

 

Nem titok, hogy millió meghívót kapunk különböző eseményekre (most csütörtökre például 5 érkezett, sűrű lenne, ha mindre elmennénk...) Néhány hete érkezett egy különleges meghívás a számunkra, néztünk is nagyot, hogy milyen érdekes ötlet. Egy anya és a lánya indított szépségápolási márkát. Mi úgy gondoltuk, a legegyszerűbb, ha magukat a termékeket vesszük górcső alá.  

Mother&Daughter a márka neve, Honti Edit és Honti Hanna állnak mögötte. Az anyuka, Edit anti-aging specialista és elkötelezett híve a prémium szépségápolási termékeknek és a természetes összetevőknek. Így mindhárom most megjelent termékük száz százalékig természetes hatóanyagokat tartalmaz, parabénmentes. Mi egy krémet teszteltünk ebből, bemásoljuk a hivatalos leírását:

"Tavaszra a szervezetünk vitaminkészlete kimerülhet, amely a tavaszi fáradtságon kívül bőrproblémák kialakulásához – mint például gyulladásos tünetek, szárazság – is vezethet, valamint sápadt és szürke lehet a bőrünk. Az M&D protective & antioedema krém ezekben az esetekben is segít: kilenc természetese hatóanyagával (shea vaj, msm, szőlőmag olaj, árnika, boróka, aloe vera, jojoba olaj, panthenol, allantoin) hármast hatást ér el, és egyszerre szépíti, gyógyítja, valamint ránctalanítja az arcbőrt. A krém használata gyors és látványos javulást hoz az ödémás, gyulladt bőr esetén, illetve M&D Hyalorunsav koncentrátummal kombinálva hatékonyan segíti az üde és fiatalos arcbőr megőrzését."

Amit mi tapasztaltunk, leányon nem, csak anyán próbálva. Finom, jól használható krém, viszonylag sűrű állaggal. Tehát van benne hatóanyag, azt érzed. Egészséges illattal, jó kenhetőséggel látták el. Ami érdekes volt, hogy a szem alatt hamar leapasztotta az ödémát reggeli használattal. Érezni, hogy gondosan találták ki, mi is legyen benne. A mostani, már kicsit napsütéses időszakra kifejezetten ajánlani tudjuk, mert nagyon jó gyulladáscsökkentő a hatása, jó érzést ad a használata. Mi még kicsit nem annyira értjük ezt az anya-lánya marketinget, de ígérjük, idővel felzárkózunk. A termék pedig jó, tessék használni és örülünk, hogy egy új prémium kategóriás magyar szépészeti újdonság van a piacon. 

 

m_d_krem.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr257364434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása