Nesze!szer

Cavalli Paradiso: a Nőnek, akit már nem lehet átejteni

2015. március 27.

 

cavalli1_1.jpg

 

A víz és a napfény csókja, amit megcsillan a bőrön - mondják Roberto Cavalli új illatáról, a Paradiso-ról. Egy kalandozás, amely a Földközi-tengeren zajlik, ahol a kék égen papagájok repkednek és jázmin illatot hoz a levegő. Ahol élvezed az életet... 

 

cavalli_4.jpg

 

Na, mi ezt a parfümöt itt, a budapesti viszonylatban próbáltuk ki.  Napfény, vízpart és papagájok nélkül...D

 

Roberto Cavalli Paradiso illata a híres parfümőr, Louise Turner (Givaudan) munkájának a gyümölcse Olyan, akár egy tökéletes erdei virág, az olasz tájak által inspirált napsütötte részletek szimfóniája - mondta a marketing. De térjünk át a tényekre! Bergamot, citrom és édes mandarin jegyek keverednek az üvegben. Életet igen igenlő a nyitány, fényes, érzéki, fiiiinom. Aztán jön a jázmin szívillat, ez az erotikáért felel állítólag, mi csak imádjuk és kész. Az alapillat pedig a ciprus, a pink babér és a mandulafenyő keveréke. Ezek mind ráerősítenek a jázmin játékos ravaszságára. És amit együtt adnak, az szerintünk elég jól sikerült. Az a típus, amiért visszamész még egy körre a drogériába, mert nem megy ki az orrodból. Édes, de közben nem csöpög el. Virágos, de közben nem botanikuskert. Ravasz, de közben nem közönséges. Csábító, de közben nem visszatetsző. Igényes, de közben nem felszínes. Nőies, de közben nem túl mancis. Ezek jutottak próba közben eszünkbe. Persze, orr és orr között van különbség.Számunkra a Paradiso meggyőzőre sikerült.

Az üveg persze konkrétan csodálatos. Cizellált gyémántforma, fazattás kristály-szerű kupak. Ez egy igazi ékszer a polcon, vagy a fürdőszobában! Most szólunk, hogy bennünket csak ezzel lehet majd meglocsolni húsvétkor! Bennünket nem kápráztatnak már el az elénk szórt üveggyöngyök, Cavalli jár és kész!

 

cavalli2_1.jpg

 

 

 

 

Roberto Cavalli PARADISO EDP 30ml NOI 14900 Ft,  EDP 50ml NOI 21000 Ft,  75ml NOI 27200 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr827306824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása