Nesze!szer

Gyere az Újmédiához tanulni és hozzánk gyakornoknak!

2014. augusztus 24.

 

 

újmédia írógép.jpg

 

Érdekel az újságírás, a reklámipar, a közösségi oldalak? (Oké, és nemcsak a selfie készítésre mész, hanem írnál is?!) Szeretnél a nesze!szer blog csapatának tagja lenni? Az Újmédia Képzés (www.ujmediakepzes.hu)  oktatásain a legjobbaktól tanulhatsz, és ha elég tehetséges vagy, kurzusaik végén zsebedben egy munkaajánlattal végezhetsz. Elég jó kis képzéseket találtunk náluk, bizony ám!  

Számunkra különösen kedves az Intenzív Női Tartalmak kurzus, (infók ITT)  hiszen ennek végén kiválasztunk egy gyakornokot, aki bepillantást nyerhet a nesze!szer blog mindennapos munkáiba. Aki elég ügyes, elindulhat az újságírás izgalmas útján, mi segítünk megtenni az első lépést, a többi rajtad múlik.
Gyere és tanulj tőlünk, velünk!

ITT jelentkezhetsz a kurzusokra és tudhatod meg a további infókat is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr456628893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása