Nesze!szer

Autós árnyékoló és az őrület

2014. július 28.

 

árnyékoló.jpg

 

A post elején leszögezzük, sokszor vásárolunk a Tchibo termékeiből. Müzlis tálka, zöldséget szállító dobozka, tartóka az ágy alá, mindenfélénk van itthon tőlük. Ezért is örültünk, amikor megláttuk, hű, van az autóba szerelhető napvédő. Kell az hátra, nem jó az, ha szétfő az ember a forróságtól, mert a légkondi nem mindenre megoldás. Be is szereztünk egy párat, mert kettő volt a dobozban. Felszereltük. És csalódtunk. Mert ugyanis nem és nem jó. Illetve nem annyira. A precíz németek ugyanis nem gondoltak arra, hogy menetközben használjuk ezt. Úgy rázkódik és zötyög, hogy megőrülsz a hangjától. Tényleg. Először egy papír galacsinnal béleltük ki, majd nejlon típusú zacskó védi az ütődéstől, hogy ne kapjunk monoton gutát, de tényleg iszonyat idegesítő. 

Igaz, most már nincs a Tchibo heti ajánlatában, csak azért írtuk le, mert ilyenkor szokott felbukkanni jófogásokon és olx-eken. Mi szeretjük, hogy némileg véd a naptól (lehetne hosszabb), de a csattogása őrületes. Köszönjük, viszont jövőre más megoldásról gondolkodunk majd. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr16540611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása