Nesze!szer

Az vagy, amit magadra kensz- Új Clinique csodaszer a láthatáron

2014. július 07.

 

Clinique-Smart-Custom-Repair-Serum2.jpg

 

Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megtalálod a hozzád leginkább passzoló, a tökéletes bőr eléréséhez használatos szérumot, akkor van egy jó hírünk; a Clinique ugyanis újabb szintre emelte a bőrápolást, és kifejlesztett egy csodaszert egyetlen bőrre: a Tiédre. Az új Clinique Smart Custom-Repair Serum arra hivatott, hogy a bőrünk változásait folyamatosan kövesse, és a megfelelő időben akcióba léphessen. (Egy igazán jó akcióhős, nem?!) Hiszen a szervezetünkkel együtt a bőröcskénk és állandóan változik, jeleket küld, amiket mi nem biztos, hogy érzékelünk.De ezután nem is kell emiatt aggódnunk, a Smart custom-Repair olyan lesz, mint egy folyékony őrangyal. Nemcsak a láthatatlan, a látható bőrkárosodással is felveszi a harcot, érti a károsodott bőr által küldött jeleket és a megfelelő hatóanyagokat küldi a károsodás látható korrigálására. Azok az összetevői pedig, melyekre egy-egy adott probléma megoldására nincs szükség, várják a sorukat.

És ahogy azt már a Cliniquenél megszokhattuk, tesztelés nélkül nem adnak ki a kezükből semmit, ezt a szérumot sem, pontosan 12 hétig végeztek megfigyeléseket, az eredmény pedig egyenletesebbé váló bőrszín, a sötét foltok, a fakóság, a ráncok és a vonalak enyhülése, feszesebb bőr. A Clinique Smart Custom-Repair Serum minden bőrtípus számára megfelelő társ lehet, életkortól és bőrszíntől függetlenül. Pumpálj két adagot a tenyeredbe, és az ujjaiddal masszírozd a szérumot be. Okos szérum, okos lányoknak! 

Használd naponta kétszer, majd vigyél fel megfelelő ápoló hidratálót, reggel fényvédőt. (Főleg ma kötelezőőő!!!)

Ára: 19000Ft (30ml), 27000Ft (50ml), ezen kívül allergiateszttel vizsgált, és 100%-ban illatanyagmentes.

.

Minket meggyőzött, Ti mit gondoltok, beszerzitek?

Nesze!Dóri

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr326477123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása