Nesze!szer

NYX: ismered?

2014. március 16.

 

 

nyx nyitó.jpg

 

 

2500 fajta különböző termék - dobtunk is egy hátast, mikor megtudtuk, hogy milyen széles a skála a NYX márkánál. Amerikai lapokban láttuk már sokszor, de nem igazán tudtunk róla semmit. Azóta már annyit legalább annyi az ismeretünk, hogy a kilencvenes években alapította Toni Ko és igazán trendi cuccok ezek elérhető áron. Ki is próbáltunk négy terméküket. 

Mozaik pirosító               2790Ft

Ez nagyon bejött. Az ára sem sok, sőt. 5 egymással harmonizáló színt tartalmazó pirosító, amelyből nagy ecsettel dolgoztunk és tök jó játéka volt a színeknek. Ásványi-tartalma hidratál és védi a bőrt. Állítólag szájra is alkalmazható, nem tudjuk, nekünk ez furának tűnt, de hátha nektek jó ötlet, mint tipp.

 

Slide on szemceruza     2990Ft

Extra krémes formulája tökéletes satírozást tesz lehetővé, ha nem vagy olyan ügyetlen, mint mi elsőre. Könnyedén siklott a szemhéjon, kicsit túl könnyedén. Hosszan tartó hatást eredményez, nem kenődik el, így mi sem kenődtünk el attól, hogy hamar véget ért. 

 

Mega Shine szájfény     1990Ft

Extrém fényt és csillogást ad az ajkaknak, miközben tápláló összetevői ápolnak. Oké, de ami nekünk még lényegesebb volt, hogy tök finom mandulás illata van. Tényleg tuti a szag, olyannyira, hogy még a kezünkre is kentünk belőle kicsit szagolgatni...bocsi

 

Roll-on szatén szemhéjpor

 Por állagú, intenzív  szaténfényű szemhéjpúder. Hű, ez igen tetszetős kiszerelésre, olyan, mint a mininél eggyel nagyobb parfümök szoktak lenni. A kis golyós fej jól eloszlatja a csillámot, ami akár a dekoltázsra is helyezhetsz. Mondjuk, árnyalat kérdése, mert a lilás fény azért némileg ponty hatást kölcsönöz az embernek. Nem különösebben erősen lepergős, szerencsére. De azért dobd be a táskádba, ha indulsz! 

Összességében: szerintünk ez a márka teljesen megéri az árát. Próbáltátok már? 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr275855147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása