Nesze!szer

Még egészségesebb csoki!

2014. február 23.

 

 

 csoki - szív_1.jpg

 

Ha te is azok közé tartozol, aki sokszor, sokat sóvárog egy kis (inkább sok) édesség  -leginkább csoki- után, akkor biztosan nem idegen számodra a bűntudat érzése sem. Na, ennek mostantól vége, hiszen egy amerikai márka a Sibu Beauty, akik egészséges életmóddal kapcsolatos termékekben utaznak, kitalálták az Omega 7 csokoládét, ami a nevéből adódóan Omega 7 zsírsavaban gazdag, vagyis jó sokat teszel az egészségedért, ha ezt fogyasztod. (Egyébként is hiszünk a csoki igen jótékony erejében!)

A trüffelek belga csoki likőrrel is töltöttek, a bonbonok pedig darabonként 250 mg Omega 7 zsírsavat tartalmaznak. Összesen 16 darab(8 tejcsoki-narancsos, és 8 étcsoki-menta ízesítésű), egyenként csomagolt csoki csodát találunk (nagyon ízléses) dobozba rejtve.

És melyek az Omega 7 zsírsav előnyei?

• hozzájárul a bőr szépségéhez

• gátolja a szabadgyökök kialakulását

• növeli az energiaszintet

• segít megelőzi a zsír lerakódását (egyben ez az a pont is,ahol egy életre megjegyeztük, miért kell ez nekünk)

Nem is beszélve arról, hogy ez a zsírsav nélkülözhetetlen a nőknek menopauza vagy PMS problémák esetén. Egyet nem értünk csak, miért nem küldött nekünk eddig ebből valaki egy mérhetetlen nagy adagot. (ITT olvashatsz róla bővebben. ha...)

Nesze!Dóri

 

egészséges csoki.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr915823760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása