Nesze!szer

Nagyobb szemek 4 lépésben

2013. november 03.

Előtte.jpg

Nem mindenki születik tökéletes arccal vagy épp szép nagy boci szemekkel (esetleg csodálkozó őzike ugye), ellenben sokan vágyunk rá. Legtöbbször sminkelés után inkább tűnik kisebbnek és  uncsinak tűnik a tekintünk, főleg ha nem helyesen használjuk a fekete szemceruzát. Bevetettél már minden trükköt, hogy neked is nagy szép tekinteted legyen? Akkor mi most segítünk, mutatunk 4 egyszerű lépést, amellyel te is tágra zárt szemekkel nézhetsz a világra. 

 

1.lépés.jpg

 

1.,Kezd az alapozással. Vidd fel a bőröd színével megegyező színű alapozót az arcodra és alaposan dolgozd el.

 

2.lépés.jpg

 

2.,Húzd ki a szemöldököd, töltsd ki a hiányos részeket. Ügyelj itt is a megfelelő színre, mert ez fogja keretezni az arcodat.

3.lépés.jpg

 

3.,Az alsó szemhéjadat beige színnel húzd ki a felsőt pedig vékonyan egy világoskék színnel. Ez a két színnel fehérebbnek és nagyobbnak fog tűnik a szemfehérjéd.

 

4.lépés.jpg

 

4.,Végül egy kis világos vagy fehér porral a szemzugodat fesd ki, ezzel is jobban kiemelve a szemed.

Tegyél fel egy kis szempillaspirált s kész is a varázslat!

 

eredmény.jpg

 


Nesze!Eszti

(forrás: elle.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr685609510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása