Nesze!szer

Gyere velünk fát ültetni az ovisoknak!

2013. október 21.

Segitettem_A3.jpg

Ugye, aki rendszeres Nesze olvasó, az pontosan tudja, hogy az ember életének megváltoztatása önmagától függ - szerintünk. Ezért is szeretünk minden jó kezdeményezés mellé állni, mert felelősnek érezzük magunkat. Most a blog.hu-val közösen tesszük ezt. Fásításba kezdünk ugyanis. 2013.október 29-én 10-órás kezdettel Budapesten, a XVII. kerületi Széchenyi utcában tesszük mindezt a WeWood amerikai céggel együtt, akik egyébként fa órák értékesítésével foglalkoznak. Ásni fogunk, meg betemetni, meg teát osztani és tán zsíros kenyeret is kenünk majd. Rippel Feri és Való Gábor pajtásaink is jönnek majd, 200 fát fogunk elültetni kicsik és nagyok örömére (remélhetőleg.)

Hisszük, hogy rajtunk múlik, milyen világ is van körülöttünk, mi alakítjuk azt. És azt gondoljuk, a sok-sok kis fácska örömet fog szerezni azoknak, akik arra járnak, laknak, élnek, piciknek és nagyoknak. Ha további megmozdulások érdekelnek, kukkants be a segitettem.hu oldalára. De egy bizti, ásó, kapa, ja nagyharang nem, de minden szerszám lesz nálunk és aki ráér, azzal örülnénk, ha találkoznánk a XVII. kerületben jövő kedden. Tegyük együtt szebbé és élhetőbbé mások életét is. Gyertek velünk kertészkedni! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr25591250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása