Nesze!szer

Rólunk

2013. október 10.

A Nesze!szer blog 2010 októberében indult azzal a szándékkal, hogy a szépség és a divat világának híreit, történéseit a magazinoknál gyorsabban,őszintébben, más megközelítésben tárja az igényes női olvasók elé. Immáron a lelki pipere alap tartozékai is vagyunk, hisz több ezer olvasónak indul a napja a Reggeli Nesze olvasásával, vagy ér véget a hete Steiner Kristóf lelki útravalójának áttanulmányozásával.

Nem félünk kimondani, ha egy jótékonysági akciót indítunk, vagy állunk mellé és azt sem, ha olyan szempillaspirált vagy csokoládés süteményt fedeztünk fel, ami nagyban megváltoztatta az életünket. A Nesze!szer diktálja a trendet, nem követi és véleményformáló ereje szabad szemmel is jól látható akár a televíziók műsoraiban, vagy ismert emberek oldalain is. Blogunk nem tolakszik, nem sok, de nem lehet nem figyelni rá.

Sok ezres női olvasótáborunk életének, vásárlási döntéseinek, spirituális útkeresésének részesei vagyunk. A Nesze!szer egy igazi társ, amely a hétköznapokat is megkísérli tanácsai által könnyebbé és mosolygóssá tenni. És nem érjük be kevesebbel!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr15560746
süti beállítások módosítása