Nesze!szer

Lush "álom krém" magyar összetevővel

2013. szeptember 25.

lush a week dream cream.jpg



Tegnap ugye, amint a facebookon is elzengtünk nektek:  Lush sajtótájékoztatóján jártunk, ahol megleshettük és ki is próbálhattuk a legújabb  termékeket. Aki szereti a természetes alapanyagú kozmetikumot és testápolókat (ezek mi vagyunk!), azok számára biztosan  nem ismeretlenek ezek a finomságok. A márka jellegzetessége hogy csak is olyan  összetevőkkel dolgozik, amelyek frissek és természetesek, kerülnek minden mesterséges anyagot és a tartósítószereket. Meg ugye kisállatokon sem kísérleteznek. Mi is betekinthettünk a Lush készítésének folyamatiba, valamint hogy a  kedvenc testápolód, ajakradírod, fürdőgolyód friss, ellenőrzött alapanyagai honnan származnak, elég tanulságos filmecskéket láttunk. Sőt, saját magunk is megpróbálhattuk elsajátítani a különböző arcradírok elkészítési módját. Hát, a mi  radírjaink nem kerülnének a polcokra, az tuti, de egy élmény volt a kutyulás.

A szórakozás mellett és után megszemléltük a téli szezon  újdonságait is. Annyit elárulhatunk, hogy fantasztikus dolgok várhatóak, és nem lesz gond a karácsonyi  ajándék kiötlésével sem. ( A facebookon is mutattunk sok képet nektek tegnap.) Ha, már fantasztikus dolgok, akkor azt is érdemes megemlíteni, hogy vannak olyan kozmetikumaik is, amelyek alapanyagait kis hazánkban termesztik.  Ilyen a Dream Cream test és – kézápoló is, amelyhez a hozzáadott kék (tényleg, nagyon erős színe van!) kamilla olajat egy Budapest melletti földterületen termesztik és sajtolják. Erre a márka hazai képviselői nagyon büszkék, és szerintünk mi is azok lehetünk,  hisz a világ polcain ott virítanak a termékekben a magyar összetevők. Ez olyannyira bejött a sajtótájékoztatón, hogy hazaérvea  Lush Dream Cream-et gyorsan teszt alá is helyeztük otthon, azaz használni kezdtük. 

 

dream cream plusz kamilla.jpg

 

Hát, kezdésként megszagolgatni isteni, nagyon kellemes - és érezni  lehet benne természetesen a kamilla jellegzetes finomságát, de emellett a benne lévő kakaó és olíva olaj illatát is.  Igazán egzotikus kombináció, de nem sok, inkább olyan kedves a jellege! Tapintásra nagyon könnyed, inkább vizes alapú, nem zsíros, nem  ragad, hanem könnyen felkenhető és igen hamar beszívódik. Azonnal puha lesz a bőröd és illatos, hűsíti is, ha esetleg van ilyetén problémád. Az elmúlt két használat során (este és reggel) igen bejött az új Dream Cream, amelyet csak ajánlani tudunk és októbertől ti is  megvásárolhatjátok az üzletekben. Ja, és nyugi, a kék kamillától nem fog elkékülni senki... szerintünk az Avatarban nem ilyet használtak. 

Nesze!Eszti

Lush Dream Cream 240 gr - 5 190 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr705532229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása