Nesze!szer

Pharell Williams piacra dobja szemüveg kollekcióját

2013. szeptember 23.

pharrel williams.jpg

 

Most nem csak a zenei életben találkozhatunk a híres amerikai sztárral, Pharrel Williamssel, jelenleg ugyanis ő képviseli alkotói és nemzetközi szinten a Moncler divatmárkát.  Az énekes már megannyi sikert tudhat magáénak a zenei pályán, valamint az üzleti életben is, most azonban a divat világát vette célba.

 

pharrell-moncler-lunettes-sunglasses-collection-designboom02.jpg

 

Nemrég alkotta meg a Moncler cég számára a jövő évi őszi/ téli szemüveg kollekcióját amit nemcsak férfiak, hanem nők számára is tervezett. Ráadásul Pharell saját arcát adja a kampányhoz. Az ő ötletei által készült darabok a futurizmus és az ötvenes évek hangulatát tükrözik (sic!). Néhány modellről a síszemüvegek juthatnak eszünkbe, még más alkotások a pilótaszemüvegre emlékeztetnek.  Az összeállításnak minden darabja alumíniumból készült, a síeléshez ajánlottak kerete pedig vastag és stabil, ami ugye alapfelszereltség kell legyen siklásnál...

pharrell-moncler-lunettes-sunglasses-collection-designboom04.jpg

A cég vezérigazgatója, Remo Ruffini igazán elégedett Pharell munkájával. A közös munka egyébként nem volt új Remo számára, mert 2009-ben már dolgoztak együtt. Akkor a sztár a Capsula nevű dzsekikből álló kollekciónak adta arcát és ötleteit.  Az első darabokkal 2013. szeptember 26-án találkozhatunk a Moncler legújabb párizsi üzleteiben. Magyarországon pedig a különleges kiegészítőkhöz Budapesten,  az Andrássy úton lehet majd hozzá jutni.

Nesze!Orsi

 

 

pharrell-moncler-lunettes-sunglasses-collection-designboom03.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr885523621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó Mercutio halott 2013.09.23. 20:53:11

Szamomra ez a blog az emberiseg sokszinusegenek csodalatos jelkepe. Hogy lehet ugy posztok tomkeleget egymas utan allitani, hogy a legkisebb, ismetlem, a legkisebb erdeklodest sem valtja ki valakibol. Ilyennel meg sosem talalkoztam. Talan csak valami Star Trek blog volt szamomra erdektelensegeben ehhez merheto. Demost nehogy, tenyleg, nemá a nem kell olvasni beszolas, mert nem is teszem, csak eszembe jutott ez a csodalatos sokszinuseg dolog, es oszinten jo szorakozast kivanok. Bateman, te mit szolsz mindehhez?
süti beállítások módosítása