Nesze!szer

Popsi fel, derék be!

2013. szeptember 17.

Levi's_Revel_jeans_2013.jpg

Amennyiben azt írjuk: forradalmian új, baromi furán hangzik majd. De a lényeg, jól megteszteltük minap a Levi's új, Revel farmerjét, amely alakformáló, de rendesen. Amit mi tapasztaltunk... hát, a lapos, kavics alakú popsiból jó kis kerekdedet farag és hát derekasan formál a csípő felett is. Belül van az érdekesség, ha kifordítod, látod a varrásokat és a más színt is. Utoljára egy turiban beszerzett Armani nadrág formázott ilyen nagyot rajtunk... Adja a bombanőt, ez egészen biztos. Idézzük a hivatalos szöveget is, hogy értsd, hogyan működik. Mindenképp próbálj fel egyet, mert a gyakorlatban látod, mit varázsol belőled! 

Levi’s® Revel farmer egy különleges folyadék technikával készült. A Liquid technológia tulajdonképpen vezérli a farmeranyagot annak érdekében, hogy az anyag kövesse a test formáját, azaz FORMÁLJA-MEGEMELJE-MEGNYÚJTSA, és így szép sziluett adva a testnek. A Levi’s® Revel farmer négyirányú sztrecs anyagból készült, amely átöleli az alakot, és ez által a hőn áhított alakot biztosítja. Pamut, poliészter, Lycra és DuPont Sorona rost felhasználásával tökéletesre javítja a hölgyek alakját és még mozogni is tudnak benne.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr345517140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása