Nesze!szer

Nyerj szexi Süel kötött ruhát!

2013. augusztus 16.



Éva Neszeszer (2).JPG

A csokis fánkon kívül kettő dolgot kedvelünk még nagyon. A magyar tervezők darabjait és a kötött ruhákat, pulóvereket, kardigánokat. Főleg, ha szexisek, mert azért nőből vagyunk rendesen. Most találtunk valami igazán szemrevalót. A Süel darabjaiból mutattunk már néhányat nektek régebben, de a napokban Horváth Évával készült egy új, pin up sorozat, amin megakadt a szemünk. Juj, de jó ez a piros-fehér és kóla együtt, meg a rúzs és az egész! Na meg a ruci! Ez a fehér ruha például próba tárgyát is képezi majd, lehet, hogy beszerzünk egyet belőle, ha.

Az tetszik nekünk a Süel darabjaiban, hogy jó minőségű alapanyagból készülnek és egyediek. Követik a test vonalát, nem "kövérítenek", mert egyesekben ilyen tévhitek élnek a kötöttségekkel kapcsolatban. Ráadásul ezeket nyáron is tudod hordani és télen is, ha harisnyát, vagy akár egy garbót veszel alá. Rakhatsz rá övet, feldobhatod nyaklánccal, hordhatod, mint Évi, pin up stílusban, lapossal, tűsarkúval, szóval, a variációk sora végtelen és csak a fantázia szabhat határt. És ugye magyar termék. A következő hónaptól pedig a Fashion Street-en kívül már az Árkádban is lesz Süel Brandstore , az első emeleten is megvásárolhatod ezeket a szépségeket. Mi biztosan ott leszünk a megnyitón. Neked hogy tetszik ez az igazán nőies sorozat? És mit szólnál, ha a tiéd lehetne ez a szexi fehér ruha? Mondjuk is a teendőidet, ha szeretnéd megnyerni.

1. Osszad meg ezt a postot.

2. Lájkold a Süel oldalát ITT, így te is tudni fogod pontosan, mikor nyílik az új Süel Brand Store!

3. Lájkold a Nesze!szer oldalát!

4. Válaszolj a Nesze!szer facebookos oldalán a post alá arra a kérdésre: hol nyílik az új Süel Brandstore szeptemberben?

5. Ez a játék a hétvégére szól, így szerdán sorsolunk. Szép ünnepet nektek! 

Éva Neszeszer (5).JPG

Éva Neszeszer (1).JPG

Éva Neszeszer (4).jpg

Éva Neszeszer (3).JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1005461897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása