Nesze!szer

A világ egyik legmegrendítőbb sorozata

2013. április 02.

Squarespace (1 of 30).jpg

Gyönyörű és kegyetlen. Ez a két legtalálóbb kifejezés talán erre a sorozatra. A fiatalok néhány napos házasok voltak csak, illetve pontosan öt hónapja mondták ki a boldogító igent, amikor kiderült, a feleség mellrákban szenved. A férj, Angelo Merendino fotózta végig Jen küzdelmét a betegséggel. 

A történetük szépségesen kezdődött, így ír róla Angelo a weboldalon: The first time I saw Jennifer I knew. I knew she was the one.

Igazából szerelem volt az övéké.  

Mi csak néhány képet mutatunk a sorozatból, a többit ITT találod meg. Nézd végig ennek a négy küzdelmes évnek a képeit és egy riportot Angelóval. Megrendítő. És talán megint arra figyelmeztet bennünket, hogy jobban értékeljük azt, amink van.

Squarespace (7 of 30).jpg

Squarespace (10 of 30).jpg

Squarespace (29 of 30).jpg

Headstone Summer 2013.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr465189370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JimRaynor 2013.04.03. 10:25:44

Szörnyű dolog ez. Nekem most júliusban lesz meg a műtétem 5 éves évfordulója. Eddig nem jött vissza a tumor, de mélyen át tudom érezni más rákbetegek félelmét a haláltól, a ct vizsgálatoktól, a leletek olvasásától... Mérhetetlenül fájdalmas, rettegéssel teli, embert és jellemet átformáló egy rákos diagnózis és az azt követő küzdelem. Soha ne tudjátok meg, milyen.

prukker 2013.04.03. 15:38:30

itt lenne az ideje, hogy megtalálják az ellenszerét....:((

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.04.03. 15:57:31

Gyönyörű, szomorúságában is.
süti beállítások módosítása