Nesze!szer

Táncold magad boldoggá!

2013. február 09.

dance.jpg



Tudtátok, hogy a februárt a „Szív Hónapjának” is nevezik? Na és, hogy Aladdint Tom Cruiseról mintázták? (Oké, ennek most nincs sok jelentősége, de attól még szerintünk érdekes.)

Februárban minden a szívekről szól. A szívecskés „Thank you” Milka csokitól kezdve, a szív alakú párnákig, minden a Valentin nap körül forog. Na és mi a helyzet az Összetört Szívek Klubjának tagjaival? Ők mégsem vehetnek fel egy „Me and My Bed” togetör forevör feliratú pólót. Nyugalom, csajok aggodalomra semmi ok! Mi tudjuk, mivel töltsétek újra érzelmi aksitokat akkora szintre, amivel még a Duracell nyuszi sem tud megbirkózni!

A Dirty Dancing és a Step Up óta tudjuk, hogy bizony a tánc nagyon sok probléma orvoslója, nem kivétel ez alól a szerelmi bánat sem. Mindegy, hogy otthon a nappaliban, barátokkal, utcán, a diszkóban, ha ráveszed magad, hogy minden nap 10-15 percet tánccal, vagy ugrálással tölts, a szívritmusod garantáltan felgyorsul, a boldogsághormonok meg egyenesen maratoni futást rendeznek majd a szervezetedben. Képzeld csak el, mekkora buli lenne mondjuk a Gangam Style-ra porszívózni! Na ugye, hogy már a gondolattól is jobban érzed magad! Ja, és aki jön One Billion Rising táncolni az erőszak ellen, annak szólunk, a hétvégén próbák vannak, minden info ITT

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr985070732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása