Nesze!szer

Az év színe: a smaragd!

2013. január 02.

smari.jpg

Mesésen indul az év. Rögtön a Smaragdváros ugrott be az Ózból, midőn egy barátnőnk eszünkbe juttatta az idei év színét a facebookon. A Pantone intézet ugyanis minden esztendőben közhírré teszi, mi is lesz az esztendő árnyalata. 2013-ra ez az emerald, azaz smaragd lett a befutó. Elegáns és szép, mondják róla hivatalosan, itt az angol idézet a Pantone oldaláról, milyen érzések is bújnak meg emögött:

Lively. Radiant. Lush…

"A color of elegance and beauty                        
                        that enhances our sense of well-being, balance and harmony."

Szóval, aki követi a trendet, idén a smaragdra szavaz. Szemfestékben, ruhában, dekorban, bögrében és nem lehet tudni, még majd mit lehet eladni vele ugye...

(Egészen addig lesz menőség a smaragd árnyalat, amíg meg nem jelenik a Westend aluljáró szinten cicanadrág formájában is... akkor már nem lesz annyira az... Nektek bejön egyébként?)

Smaragdban gazdag évet mindenkinek, íme némi inspiráció az új színhez és itt egy kis klasszikus részlet az Ózból is!

pantone5.jpg

pantone1.png

pantone2.png

pantone4.jpg

pantone3.jpg

pantone7.jpg

smari2,5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr554991944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hobbijogász 2013.01.04. 08:47:14

Nekem ez acélkék és fűzöld :) de legyen igaza a Pantone-nak, biztos jobban értenek hozzá. Végre vége a bézs-karamell-nude stb. uralomnak, amitől mindenki vértelen, élettelen zombinak néz ki.
süti beállítások módosítása