Nesze!szer

Az év divatos legjei

2012. december 19.

leg7.jpg

A people.com összeállította 2012 legjeit. Kiosztották többek között, az év legcsinosabb szerelmespárjának járó képzeletbeli díjat, valamint megnevezték 2012 feltörekvő stílusikonját is. De kezdjük mindjárt az elején: az év legszexisebb a vörös szőnyegen viselt ruhadarabja, kétségtelenül a mindent sejtető, áttetsző maxi ruhák, amilyet Lea Michele (Zimmerman), Kristen Stewart (Zuhair Murad) és Zoë Saldana (Prabal Gurung) is viselt. És ha már Kristen Stewart, akkor ő bizonyult a legcsinosabbnak a filmbemutatókon, azon belül a Hófehér és vadász premierjein - azért ez szép teljesítmény, azt figyelembe véve, hogy akkor tetőztek róla és Robert Pattinsonról azok a bizonyos pletykák...

leg6_1.jpg

 A frizurákat illetően, az ombre mellett az Én kicsi Pónimat idéző rózsaszín hajvégek nyertek, amit Britney Spears, Demi Lovato és Christina Aguilera is beépített a mindennapi megjelenésébe.

leg3.jpg

leg1.jpg

A legkirívóbb körmöket Rihanna és Katy Perry viselte, akik közül az utóbbi a 3D-s virágoktól kezdve, a jing-jangon keresztül a mini Obama fejekig mindent a körmére rakatott. A trend, ami mindenhol ott volt: a peplum, amit szívesen viselt Mila Kunis (Christian Dior), Jessica Biel (Giambattista Valli) és Allison Williams is (Oscar de la Renta).

leg8.jpg

Jessica Alba joggal nevezhető a farmernadrágok hercegnőjének - senki sem überelheti a virágos, a csillagos, a pöttyös vagy éppen a neonszínű denim kollekcióját, amit nap, mint nap felvonultatott az elmúlt évben.

leg5.jpg

Az esztendő legnagyobb átváltozó művésze, Kim Kardashian, akinek stílusa és ízlése rengeteget fejlődött, mióta Kanye Westtel randizik. A szőrmecsizmákat és a lotyós miniket felváltották a fekete-fehér designer ruhák és a bőr, bőr, bőr!

leg9.jpg

Új stílusikont köszönhetünk a 2012-es évnek, Ashley Madewke személyében, aki a Bosszú című sorozat Ashley Davenportja. Ashley egyébként saját divatblogot működtet, Ring My Bell néven, ahol a saját outfitjeit mutatja be. Nem vonjuk kétségbe Ash színész tehetségét, de nem lepődnénk meg, ha hamarosan saját ruhakollekcióval rukkolna elő...

leg2.jpg

Az év legcsinosabb sztárpárja Emma Stone és Andrew Garfield lett, akik A csodálatos pókember bemutatóin nem csak azt bizonyították be, hogy mennyire szerelmesek, de azt is, hogy piszok stílusosak! Egyetértetek a legekkel?  

Nesze!Dia

leg4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr714973464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annamanna 2012.12.22. 02:30:11

Katasztrofális okádékok, kivéve Jessica Alba farmereit.
süti beállítások módosítása