Nesze!szer

Bloggerina találkozón jártunk!

2012. október 16.

bloggerina7.jpg

A Primőr Kozmetikai Kft. először tavaly tavasszal hívta meg a beautyval foglalkozó blogok íróit és most, októberben megismételték ezt. A Pirmőr egyébként olyan márkák mamája, mint a MaxFactor, az essence, a Catrice és az Olay. (Meg a LaPrairie is, de nem is értjük, erről mostanában miért nem tájékoztatnak bennünket!) A randi fő apropója a legújabb sminkkollekciók voltak, de kezdjük mindjárt az elején.

bloggerina3.jpg

Délelőtt 10:30-ra kellett ékezni a Király utcai irodába. Amennyiben az első sorból szándékoztál követni az eseményeket, akkor nem volt hátrány, ha már jóval előbb ott voltál (én pár perccel fél tizenegy után estem be és már csak az utolsó előtti sorban volt hely...). Gossip Girl rajongók, emlékeztek Blair Waldorf első szoáréjára? Na, mintha pontosan oda csöppentem volna: lányok csacsogtak, habos sütik sorakoztak a tálcákon és több volt a szájfény, mint egy drogériában.

bloggerina4.jpg

Mire a 35 meghívott bloggerina megtalálta a helyét, tizenegy múlt. A személyes bemutatkozás után elsőként Adri, a Max Factor hazai brand managere mesélt a márkáról és annak újdonságairól. Elárulta, hogy Gwyneth Platrow kampányképei novembertől világszerte láthatóak lesznek a Max Factor polcain!

bloggerina2.jpg

Utána, az Olay márkát mutatta be Péter, a márka magyarországi managere. Itthon régebben Oil Of Olaz néven lehetett hozzájutni, az idén éppen 60 éves termékekhez. Csak szólunk, hogy a DM-ben és a Müllerben kaphatóak! Végezetül, essence és Catrice tudnivalókat osztott meg velünk Réka, aki a kozmetikumok magyarországi felelőse. Jön az ay in a candy shop", "like a trip to new york" vagy "like a girls' night out" névre keresztelt illat is!"! Az előadások ezzel véget értek, amit nagyon sajnáltunk, mert hát melyik lány ne hallgatna órákon át rúzsokról és körömlakkokról szóló ismertetőket, praktikákat? A találkozó pizzázással ért véget - azt hiszem, a nap végére nem szenvedtünk kalória hiányban... A Primőrnek ezúton is köszönjük a meghívást és a rengeteg terméket - amiket alig bírtunk hazacipelni, de cserébe jó néven vettük az irigykedő tekinteteket a buszon. Azóta pedig teszteljük a kapott dolgokat szépen, sorban...

Nesze!Dia

bloggerina6_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr374849741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása