Nesze!szer

Növesszük szép nagy pillákat!

2012. szeptember 08.

pillad1.jpg

Lencsi lánynak lenni azért nem rossz dolog. A szép nagy pillák kinyitják rendesen az ember tekintetét. Mi is írtunk már nektek több eljárásról, termékről, de most lett egy újdonság - aminek like az ascendense. Az Isadora családban jelent meg két termék, amely adja a hosszabbítást. Egy spirál napközbenre és egy szérum éjszakára. Mi az éjszakai szérum mellett döntöttünk, hisz spirálból van még itthon elhasználatlan - így most arra nem fektettünk be. A brutál, hogy már két hét után látszik az eredménye. Mondjuk persze, hogy egy hónap múlva az igazi, de azért... ha kipróbálod, meglátod. Nagyot nézel, tényleg. Ja, és az a jó, hogy szemészetileg tesztelt, tehát nem lesz bajod tőle éjjel. Könnyen felvihető volt nekünk a kefével, semmi extrát nem kívánt meg a dolog. Talán annyit, hogy ne felejtsük el - ez azért számunkra mindig nagy akadály, mert nem vagyunk egy esti hosszan matatunk a fürdőszobában típusok.

Ja, kíváncsi vagy, mitől működik? Polypeptidek, alga kivonatok, antioxidáns citrom flavonoidok segítenek. Ennél bonyeszebben nem mesélnénk el, mert tapasztalatunk szerint, szemet hunynál felette, azaz nem olvasnád el. Ez az a termék, amelyről azt mondjuk: hát, ezt nagyon nem fogod megbánni, ha megvásárlod. Ja, a Douglasban teheted. Ha a nappalit és az éjszakai szérumot is megvételezed - egészen pontosan 169 %-os eredményt mutattak ki a vizsgálatok. Ne hari, de ez mi most megint nem tudtuk nektek lemérni. Csak annyit mondunk, hogy jó. Tényleg. Több szempillantás volt, de minket meggyőzött a dolog.

Isadora Dynamic Lash Growth Serum - 4 990 Ft

szérum open.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr964761227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása