Nesze!szer

Lady Gaga illata ajándékokkal érkezik!

2012. szeptember 07.

nyeremenyjatek.jpg

Fame, Fame és még mindig Fame! Híres, csillogó, izgalmas és szörnyecskékben gazdag hétvége elé nézünk!

Szóval - a fekete illat ide is elért - és meztelen fiúkkal és sok ajándékkal jön. A Gaga parfüm minket is bevesz. Mától nagyon aranyos fiúkkal, (ezt tényleg nézd meg, hogy mutat egy hiányos öltözetű felsőtesten a gold...) illatmintákkal, sok-sok meglepetéssel vár téged az énekesnő első kreációja a Westen Douglas üzletében. Ő maga persze nem ért rá, de ajcsikat küldött rendesen!

Ez egy exkluzív Gaga Fame hétvége, sok nyereményjátékkal. A lényeg, hogy a két képet, amit mellékeltünk, jól nyomtasd ki és vidd magaddal a Douglasba - ezzel már jól jársz - kapsz is valamit érte. De még nincs vége! Ha vásárolsz az illatból és kitalálsz hozzá egy ötletes szlogent, sőt, azt számlástul (stul? - tényleg?!) elküldöd az info@douglas-parfumeria.hu címre - még újabb Lady Gaga nyereménycsomagot kaphatsz napszemüveggel. Ez utóbbira a mi fogunk is igen fáj, talán azért is, mert ma fogdokihoz is megyünk? Ja, nem, csak mert imádjuk a Gaga napszemcsit!

Maga a Fame szeptember 12-étől kerül ki hivatalosan a polcokra, de ezen a különleges hétvégén már a birtokába juthatsz. Mi ott leszünk, mert nagyon jó kis bulinak néz ki ez az egész... megmondjuk feketén és fehéren... Na, egy szippantás a jóból?

LadyGaga_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr84760668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása