Nesze!szer

Buzdítsd a csajokat futásnál és nyerj VIP jegyet a Coca-Cola Futógálára!

2012. május 03.

 

 

 

Ugye, te is felveszed olykor a nyúlcipőt? Persze, nem mndig könnyű, de azért olyan csodás álmos reggeleken szelni a métereket, amikor még mindenki a kávéját keresgéli, te pedig már fitten szaladsz. Mert futni jó! Jön is nemsokára a 17. Testébresztő Női Futógála, ahol Magyarországon először motivációs táblákat is kihelyeznek a versenyzők számára. Aki járt már versenyen külföldön, az pontosan tudja, milyen sokat segít egy jó üzenet, amikor az ember azt érzi, nem bírja tovább, nincs már lába, a tüdeje pedig valahol Kukutyinban elmaradt. (Fontos, hogy minden nő tudja, a futás nem csak nekünk tesz jót, de a környezetünknek is, kevésbé leszünk ugye hisztisek például egy szigetkör után. A családokat is összehozza, hisz nincs is jobb, mint a gyerkőcöt is belevonni abba, milyen fontos a mozgás.) A motivációs táblák sokszor elmondják, hogy a következő kilométerek a szép popsiért mennek, vagy akár azt is, hogy ezt most az édesanyádért futod, a mellrákban elhunytakért, vagy a narancsbőr ellen, de még olyat is láttunk, ahol az szerepelt, ha ezt lenyomod, tiéd lesz az igaz szerelem...és sokszor annyi is elég: az élet futva szép! 

 

 

A Coca-Cola Testébresztő facebookos oldalát ITT találod és minden infót meglelsz a május 20-ai eseményről. De mi is bekapcsolódtunk ebbe a futásba, sőt, szeretnénk buzdítani minden hölgyet, aki tesz az egészségéért ott és aznap.

 

A Pumpkin Paradise, a Világevő és ugye mi, a Nesze!szer egy-egy üzenetet helyez majd el a helyszínen, melyen kitartásra ösztönzi a hölgyeket, azaz titeket. Így kérünk tőletek egy-egy mondatot péntek estig ide: neszebeauty@gmail.com. A legjobbakat még a héten megszavaztatjuk veletek és két szerencsés VIP jegyet kap az eseményre, ahol olyan kényeztetésben lesz része, hogy csak na. Stylist, masszázs, étel és ital, sőt, az ismert indulókkal is találkozhat. Na, elő a futócipőkkel és a motivációs mondatokkal, küldjétek gyorsan nekünk, mi addig lemegyünk futni egyet!

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr144486302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása