Nesze!szer

Egy nap alatt kétszer nyert a lottón!

2012. április 24.

 

 

Hiába, szerencsésnek születni tudni kell. Mondjuk, mi nem vagyunk egy nagy lotto fanok, sőt... de azért ez nem pite. Virginiai szerencsejátékról beszélünk (Virginia Powerball hivatalosan) és egy Virginia keresztnevű hölgyről. 5, 13, 17, 20 és 30 - ezek a számai. Ezekkel tudott nyerni, egy nap alatt kétszer is. (Részletek a videóban) 2 millát kaszált, dollárban. Oké, lejön még az adó, de így is marad neki majdnem 1,5 milla. Átszámoljuk? Ugye, ne?...  Mindegy, ma azért szeretnénk kicsit Virginia Fike-ra változtatni a nevünket... ja, aztán gyorsan elugranánk fodrászhoz is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr254470948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beautyka 2012.04.24. 21:09:07

@dzsaguar:
mi is, a közeli Virginiába!...D

grufftipunk (törölt) 2012.04.24. 22:32:20

@mulire93:
Mi van hülyegyerek, mit próbálkozol be mindenhol a kamu mlm rendszereddel? Az ilyen kis suttyóktól kiráz a hideg, tipikus biztosítási ügynök fílingű, nulla erkölcsi nívójú átverőember vagy, a kamu ajánlataiddal együtt. Vedd már észre magad! Az ilyen férgek ideje kezd lejárni, mint amilyen te is vagy!!

grufftipunk (törölt) 2012.04.25. 08:04:41

@mulire93:
Büdös gyökér vagy! Azt hiszed, mert elolvastál egykét hogyan legyünk sikeresek az életben, és tanuljunk haladó kommunikációs könyvet, attól én még beveszem ezt a Gandhi féle passzív ellenállásos, szeretetet sugárzok feléd féle reflektálásodat??? Te igazi hülye állat. Tudod, ez csak akkor működik, ha úgy is érzed, de TE még nem vagy azon a szinten, és tudod, hogy ez miért világos a napnál is jobban számomra? Hogy ezzel az ócska átveréssel foglalkozol, ami a nickneved mellett van! Ezek a pilótajáték szerű dolgok, amit hol mlm-be oltva adnak el, hol kvázi mini tőzsdének titulálva, eddig még semmi jót nem hoztak a világra. És TE ennek a részese vagy. Rossz úton jársz ember, a karmádnak ezzel biztosan nem teszel jót, és sok pénzed sem lesz belőle, de mire a felismerésig eljutsz, már egy szomorúbb ember leszel, akire sokan gyűlölettel gondolnak, szeretet helyett. Hajrá, csak így tovább!!!!!

Ronald 2012.04.25. 09:13:21

Hogy a francba van az, hogy a például: "Hogyan váljunk milliomossá 1 hónap alatt" (meg ilyesmi) című könyveket írják - általában a kiadó előlegéből veszik meg a tintapatront az akciós nyomtatójukba?

Aki meg a kommentek közé rejti a tetű (ingyen)reklámjait - mert rohadt ravasznak hiszi magát - annak azt kívánom, hogy egy fillérrel se keressen többet az életben - mint amennyit ez a geciskedés hoz neki a konyhára.
Egy fillérrel se többet.
.
süti beállítások módosítása