Nesze!szer

Nem botox, jobb!

2012. április 11.

 

 

Érdekes sajtótájékoztatón jártunk a múlt héten. Annyit tudtunk, hogy nem a botox hatásairól lesz szó, hanem egy olyan kezelésről, amely tartós eredményt ad - természetes anyagok által. Olyan botox light... Guna biolifting a neve - ennyit tudtunk és azt, hogy látványos változást biztosít. Aztán kiderült, hogy ez a Guna egy olyan olasz cég, amely vezető gyógyszeripari vállalattá nőtte ki magát az évek során, van mindenféle jóságuk. (A Guna szanszkrit kifejezés és életerőt jelent.) A cég termékei három éve érhetőek el itthon és maga Lakatos Márk tesztelte ezeket és érezte a saját bőrén a hatását. Magyarán tűvel juttatták be a hasznos hatóanyagokat a pofijába, hogy szebb és feszesebb legyen minden, aminek ez a dolga, csak hát az idő ugye... Kicsit megállították nála az öregedést. De arc-, nyak-, dekoltázs ráncainak csökkentésére is használhatóak a készítményeik, minden egyes esetben bőrgyógyászati, mezoterápiás mikrotűvel találkozik a hatóanyag és a vendég. Egyébként narancsbőr kezelésére is kiváló a Guna, a toka is szépen zsugorítható, a zsírfelesleg is csökkenthető vele és a seprűvénát is kezelni lehet. (Aki fél a tűtől, azt dermarollerrel kezelik.)

Láttunk a sajtótájékoztatón egy csomó előtte és utána képet, melyek igen meggyőzőek voltak, de mondjuk a teleshopos izékben is ilyeneket mutogatnak... de Márk arca adta a bizonyságot. Gregor Berni is ezt a Guna bioliftinget használja, az ő arca mindig szépséges, az biztos! Persze, mi még nem próbáltuk ezt a természetes szurkát. Nem olcsóak ezek a kezelések, hisz komoly beavatkozásról van szó. (20-25 e Ft egy alkalom, a probléma dönti el, hány alkalom szükséges) De a lényeg, hogy természetes anyagokkal történik minden, tehát nem idegmérget fecskendeznek a szemed mellé... sőt! Ja, és a vonások sem rendeződnek át olyan furcsán és puzzle-szerűen, mint a botoxnál sokszor. Azóta gondolatilag kacérkodunk azzal, hogy kipróbáljuk ezt a dolgot - nincsen félelmünk a tűtől egyáltalán, mondjuk most ezt így most nagy bátorsággal.... Ha te sem vagy a botox híve, de szeretnéd fiatalosabbá tenni az ábrázatodat, egy-két ránccal kevesebbre vágysz, nézd meg a Gunát! 

Ezen az oldalon ITT megtalálsz minden egyéb infót, és azt is, hogy hol végeznek Guna kezeléseket. Csak természetesen!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr814381398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása