Nesze!szer

Mert az élet szép!

2012. március 12.

 

 

A srác a példa maga. Nick Vujicic kezek és lábak nélkül született, mi is meséltünk már róla. Nyolc évesen öngyilkos akart lenni, megküzdött a maga démonaival. Felnőttként pedig motivációs tréner lett.

 

 

Egy olyan ember, aki a világban utazva arról mesél nekünk, hogy élni jó, élni szép. És karok és lábak nélkül golfozik, szörfözik, fotózik, nem kesereg. (A probléma pedig sokszor nem is olyan óriási nagy, mint amilyen óriásinak érezzük mi azt -ha picit belegondolunk a sorsába és viszonyítunk...) Nick erőt ad nekünk, nem mást!

Az 1982-es születésű Nick Vujicic néhány hete pedig megházasodott (innen tudjuk)... Sokat tanulhatunk tőle arról, hogy ne felejtsünk el örülni. Mert az élet szép! Tényleg szép! Sok boldogságot neki(k)! 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr664311447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása