Nesze!szer

MACkezdődik a február!

2012. január 31.

 

 

A Mineralize kollekciók hallatán mindig hevesebben kezd verni a szívem. Nincs ahhoz
fogható, amikor a csillámokkal dúsított szemhéjfestékek rám kacsintanak az üzletben, én
pedig megbabonázva veszem az irányt feléjük. Minden találkozás az első, ugyanúgy elalélok. Drámakirálynői mivoltom előtör, olyankor kapkodva veszem a levegőt is.
Fogadjátok szeretettel a MAC februári, Naturally kollekcióját!

 


 

Előtérben a természetesség, ismét a „no makeup make-up” hódít. Hogy ez mit is jelent?
Úgy vagy kifestve, mintha nem lenne rajtad smink. Beleolvadsz a környezetedbe, ám
közben fényesen ragyogsz, mindez a limitált szemfestékekben található csillámoknak
köszönhető. Ez a fajta smink az egyik legnehezebben elkészíthető, mivel a saját árnyalataidat kell megtalálnod. A kollekció most a segítségedre lesz ebben. A szemfestékek természeti jelenségekről kapták nevüket, ezáltal azt is jelenítik meg: az alászálló alkonyatot, a nyári hőség páráját, egy ködös délutánt, a nap izzó korongját, valamint a nappali időszak fényeit. Története van mindegyik szemfestéknek, nem csak az orrunk alá dugják őket, hanem egyúttal az érzést is átadják. Így válsz eggyé a természettel, így leszel a természet lánya. Számomra sűrű érzés ez, körbeölel és új inspirációkat ad.
Arcunk sem marad csillogás nélkül, jönnek a fényes púderek, hogy a fagyos február derekán a napsütést varázsolják arcunkra. Az arcpirosítók a barack és rózsaszín árnyalataiban pompáznak. A rúzsok gazdagon színezettek, a természetes rózsaszíntől a part homokjának aranyló barnájáig, négy árnyalat színezi majd ajkunkat. A szájfények a rúzsok kiegészítői,barack, rózsaszín és bronz színekben. Szemünknek a kontúrt fekete és barna ceruzák adják,valamint az őrületes szénfekete pillákat adó Zoom Lash, a MAC egyik legjobb spirálja.


 

A másik februári kollekció a Mineralize Eye Shadow Expansion, melyek a gyöngy és a metál erejével csillognak. A szemfestékek az öt elem színeiben pompáznak: a tűz aranyló sárgája, a föld zöldje, a levegő frissességének ezüstös-zöldje, a víz hideg kékje és az éter jeges lilája. Mind pasztell árnyalatban, tehát a visszafogottságot és a mélységet egyszerre tudod mutatni. Imádom, hogy mostanában az ellentétek egyszerre vannak jelen mindenben, egyik sem zárja ki a másikat, és egyik sem él a másik nélkül. Persze, ezek talán mindig is ott voltak,csak már én vagyok szemfülesebb. Az egyszínű Mineralize szemfestékek is szédítő színekkel szereznek nekünk örömet (5 800 Ft). Öt új színből válogathatsz, vagy ha beleszeretsz, vidd haza mindet! A színek: fekete ezüst erezettel, fekete arany-bronz erezettel, fekete kék csillámokkal, fekete lila erezettel és krémes meleg zöld fekete erezettel. Aki lemaradt a MAC két évvel ezelőtti Style Black kollekciójáról, most pótolhatja a hiányzó csillámos szemfestékeket, ugyanis ezek a színek abban voltak először megtalálhatóak. Én praktikus lány vagyok, de ezek nélkülözhetetlenek a neszeszeredből!
Igen, az összes szín.

Nesze!Detti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr474036686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lille havfrue 2012.02.01. 09:41:57

Ennek a blognak az alcíme: "Minden, ami a szépségbe belefér". Ehhez képest kizárólag a MAC-ról szól. Tehát ez nem blog, hanem reklám!

beautyka 2012.02.01. 10:02:22

@Lille havfrue:
Ez egy MAC újdonságokról szóló post, ha figyeled, akkor látod, elég sok márkáról írunk. Szép napot!

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.02.01. 11:08:43

Ilyen hulyesegeken osszekapni...

Mikor lesznek vegre ferfiaknak is smink cuccok?

beautyka 2012.02.01. 11:20:19

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:
Vannak már itt-ott, de esetinek neveznénk. Viszont volt bemutató, ahol rúzst kaptak a férfiak... és a szájukra, nem a kezükben tartották. Szép napot neked is!
süti beállítások módosítása