Nesze!szer

A legújabb őrület: botox a hajra!

2012. január 31.

 

 

A mindennek van határa mondás már rég kiment a divatból, ezt most leszögeznénk. A tavalyi évben ugyanis egy botox blogon (ilyen is van!) felleltük az új őrületet, amely idén úgy tűnik, meglehetősen nagyobb formát ölt majd. Botox a hajra. Erre mondják felénk, hogy kemény, mint a vídia. A fejbőr izmaiba fecskendezik a botoxot, amitől tágulnak az érfalak, ettől több oxigén jut a területre, a haj pedig növekedésnek indul, de nagyon. Ez volt a legegyszerűbb leírás erről, amit olvastunk, mert elég sok anyag található fent a neten. Igyekszünk majd fellelni, amennyiben valaki itthon is foglalkozik már ilyesmivel. Egy biztos, a L'oreál már kész termékkel rendelkezik a témában - Amerikában  terjed természetesen az őrület. Hat hetente kell megismételni a beavatkozást, és ahogy lenni szokott, mindenféle bulvár anyagokban egy rakás sztár nevét emlegetik, akiknek ettől lett csodás a hajkoronája. 100 dollár egy kezelés, mondanánk ezt tájékoztatásként. Te befeküdnél a szúrásokra a fodrászhoz? 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr54035986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2012.01.31. 18:17:06

Elsőre elég hülyén hangzik. Tekintettel arra, hogy a kopaszodás ellen már minimum száz éve árul mindenki mindenféle istenbizony működő kutyaszart, a kereslet meglehet rá. És mivel az az ocsmány kacsacsőr és a sztárok Joker-mosolya is nagy divat tudott maradni, ennek is nagy jövőt jósolhatunk. Ha kiderülne, hogy ráadásul még hatásos és viszonylag mellékhatásmentes, akkor nem mondhatjuk rá, hogy baromság. Sok nőnek okoz nagy lelki válságot a hajhullás.

brlv24 2012.01.31. 18:36:07

Ennek talán picit több értelme van, mint a kacsacsőr-botoxnak... :)

beautyka 2012.01.31. 18:42:19

@brlv24:
Teljesen igazad van, a krinolinnak tűnő szájok brutálisak!

KenSentMe 2012.01.31. 19:26:19

De hogy ez a botox ez ilyen univerzális anyag, hogy mindenre jó.. inkább úgy tűnik, hogy valaki túl nagy tételben rendelt egy szállítmányt, aztán a hideg téli estéket intenzív tököléssel töltötte, hogy mivel tudná vajon eladni a népeknek. Azért örülök, hogy rájött a megoldásra.

sovisz 2012.01.31. 19:47:02

aham... aztan, ha nem kap a fejbör botoxot, akkor meg kihullik es beindul a paroka ipar.... persze erre sem most fogunk rajönni, csak olyan 20 ev mulva...

Boka1 2012.01.31. 21:53:55

Az az igazság, hogy nekem 35 éves korban kezdett hullani a hajam, pont mint apámnak, tehát elvileg genetikai oka is lehet, de pár éve elkezdett fájni a hasam és abbahagytam a szénsavas üditő ivást . Csak tiszta vizet ittam és 2-3 hónap mulva pont olyan dús lett a hajam, mint 20 évesen. valószínű, nem genetikai, hanem örököl szokás okokra vezethető vissza.Azóta se a térdem, se a derekam, se a vállam nem fáj. Úgy érzem, hogy a kopaszodás belülről jön, nem lehet krémekkel tenni ellene.

beautyka 2012.01.31. 22:00:55

@Boka1:
Olyan sok szénsavast ittál előtte?

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.02.01. 07:35:00

Aki annyira buta, hogy idegmérget szurkáltat a fejébe, annak vélhetően sok félni valója nincs, hogy az agyba be jut vagy nem...

a_tom 2012.02.01. 08:25:44

"tágulnak az érfalak, ettől több oxigén jut a területre, a haj pedig növekedésnek indul, de nagyon."

Én minden reggel hajkefével átfésülöm a hajam(és a fejbőröm). A masszázs sokat segít az anyagcserén főleg olyan területen ami magától nem mozog. Emellett a fésülés eltávolítja a koszt is a hajból, nem mostam már hajat samponnal kb 10 éve. Öblítő, kondícionáló, lakk, zselé, stb. sem kell. Ehhez képest az átlagosnál sokkal jobban néz ki és egészségesebb a hajam, INGYEN!
Az újítások nem mindíg hasznosak, néha csak a gyártók akarnak jól járni...
süti beállítások módosítása